in , , , , , ,

Je stem uitbrengen en de Bilderbergclub, toeval bestaat maar zoveel?

FelixMittermeier / Pixabay

Van de week plofte er op de deurmat post van de gemeente, we mogen weer stemmen. Hiep Hoi, vrouw vraagt na het zien meteen jij gaat toch ook niet stemmen. Dit zette mij aan het denken. Waarom, vraag het me niet.

Als eerste dacht ik aan Fortuyn, want toen nam ik de moeite om mijn stem uit te brengen. Toch vreemd hoe de man aan zijn einde is gekomen. En van hem kwam ik terecht bij Trump en de “midterms”, hoe Trump het voor elkaar heeft gekregen om op deze post te komen… ik vraag het me nog steeds af, want inmiddels weten we wel hoe het werkt. Bijvoorbeeld: niemand in je omgeving stemt bijvoorbeeld VVD laat staan Mark “de sloper” Rutte.

Ik schoot in de “complot status” en kwam zodoende terecht bij de Bilderbergers, zocht even of er de laatste weken iets over geschreven was via Google en jawel via via kwam ik terecht bij express.co.uk, daar aangekomen schrok ik me kapot van een filmpje wat op autoplay staat, thanks ben meteen doof.

Het ging daar over de Netflix serie/documentaire “Top 10 Secrets and Mysteries” en een complot over Angela Merkel die niet gekozen is door het volk maar door de “New World Order”.

Daarin zegt, Robert Russel:

“In 1973, the German politician Helmut Schmidt was invited to the Bilderberg Conference, a year later, he became the chancellor of Germany.”

En:

“Claims suggest this is unlikely to have been a coincidence as the
same thing has happened to several other eminent individuals.”

Dan komt er een slideshow met voorbeelden zoals: Angela Merkel en François Hollande.

Ik wat verder spitten en nazoeken en kom tot een opvallende conclusie: Het volk brengt tevergeefs zijn stem uit, het is onzin dat hele stem gebeuren.

Toeval bestaat maar dit?

Mei 1982 de Duitse Helmut Kohl op de Bilderbergconferentie in Noorwegen. Oktober dat jaar trad hij aan als bondskanselier.

Angela Merkel was aanwezig op de Bilderbergconferentie Mei 2005. Op 22 november datzelfde jaar werd ze “verkozen” tot bondskanselier.

Macron was in juni 2014 aanwezig op de Bilderbergconferentie in Kopenhagen. Drie jaar later werd hij president van Frankrijk.

Bill Clinton in 1991. In 1993, werd hij “verkozen” tot president van de Verenigde Staten.

Verder had ik geen zin meer want toeval bestaat, maar dit? Ik kom binnen no-time tot 4 voorbeelden, overigens Rutte vind ik pas sinds 2012 maar hij was al in 2010 ons opperhoofd.

De EU is ook zo’n ding, volk zegt nee en jawel we rammen het wel op een andere manier doorheen. Soort van recht in je gezicht met ongekozen mensen die aan het roer staan, waar wij als burger niets maar dan ook niets over te vertellen hebben

Ik zou zeggen denk er eens over na en maak de lijst verder compleet in de reacties dan breidt ik de lijst hier ermee uit voor de archieven.
De lijsten per jaar van de genodigden vindbaar via hier.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hé Mark, lekkur bezig: ambulancepersoneel Limburg krijgt steek- en kogelwerende vesten

Onze privacy: gebruik risicoprofielen in de zorg krijgt wettelijke basis