in , , , ,

Je verwacht het niet: seksueel wangedrag van asielzoekers jegens minderjarige meisjes op pro-multiculturele ‘EuroWeek’

Aantijgingen van seksueel wangedrag van  jegens minderjarige meisjes op het pro-multiculturele ‘EuroWeek’-project hebben geleid tot verontrusting en een onderzoek door de Poolse autoriteiten.

Eerder deze week bracht Dariusz Matecki, lid van de regerende partij Recht en Rechtvaardigheid (PiS), een opname uit van een meisje dat had deelgenomen aan EuroWeek en beweerde dat ze onzedelijke berichten had ontvangen van een van de migrantenmannen die had deelgenomen, naar verluidt zou hij foto’s van zijn penis naar haar gestuurd hebben, rapporteert de Poolse omroep TVP.

“Een van mijn vrienden maakte contact met hem, natuurlijk zonder enige seksuele grondslag, schreef ze gewoon aan hem. En hij begon haar video’s te sturen, hoe hij masturbeerde, hij begon haar foto’s van zijn penis te sturen”, zei het meisje.

Matecki zei dat hij op dit moment aan het onderzoeken was “of dit kinderen onder de leeftijd van vijftien jaar waren en of er überhaupt enige wetshandhavingsinstanties op de hoogte werden gebracht in deze zaak”.

Er zijn ook foto’s op en sociale media verschenen van de migrantenmannen die de meisjes innig omhelzen en de wangen kussen, waarbij Matecki opmerkte: “Zelfs als er geen antwoord is op alles, is het normaal dat een 30+ jarige ‘vrijwilliger’-‘leraar’ een vreemd kind kust dat zonder ouders naar het kamp kwam? Ze bedrijven Multiculti-indoctrinatiekampen in !”

Het EuroWeek-project beschrijft zichzelf als een “unieke cross-culturele benadering” en biedt workshops over verschillende onderwerpen, waaronder een “Vluchtelingenworkshop” en een “Klimaatverandering Workshop”.

Voorzitter van het bestuur van de “EuroWeek Association School of Leaders” Adam Jaśnikowski sloeg de beschuldigingen af en zei: “Ik verklaar met volledige verantwoordelijkheid dat geen van de deelnemers, leerkrachten of ouders ooit een enkel geval van misbruik of onregelmatigheid heeft gemeld van de kant van degenen die lessen geven dat refereert aan ongepast gedrag in het kader van het EuroWeek-programma”.

Ondanks dit alles hebben de beschuldigingen op de Poolse sociale media aan kracht gewonnen en zijn ze ook onder de aandacht van de autoriteiten gekomen. De Poolse minister van Binnenlandse Zaken Joachim Brudziński antwoordde op een tweet over de zaak en zei: “Ik heb er al voor gezorgd”.

Later bleek dat de minister van Binnenlandse Zaken met de Poolse minister van Onderwijs, Anna Zalewska, had gesproken en de hoofdcommandant van de , Jarosław Szymczyk, had opgedragen de zaak te onderzoeken.

De Poolse politie heeft dit later bevestigd door te schrijven: “We hebben snel actie ondernomen om ervoor te zorgen dat het bewijsmateriaal naar het bevoegde wordt gestuurd”.

De beschuldigingen komen nadat linkse ’s, in het bijzonder NGO’s die met asielzoekers werken, beschuldigd zijn van seksueel wangedrag, waaronder het Mercy Corps, dat gefinancierd is en samenwerkt met de linkse Hongaars-Amerikaanse miljardair George .

Bron:

Alleged Sexual Misconduct by Migrant Men at Youth ‘EuroWeek’ Camp Sparks Inquiry

Lees verder bij de bron: fenixx.org


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bizar: 87 van de 227 taalscholen fraudeert met inburgeringslessen en gooit het op akkoordjes met de inburgeraars

De chocoladereep Toblerone is voortaan halal maar zogenaamd ongewijzigd gebleven