in ,

Je weet dat de wereld diep in de problemen zit wanneer een ex KGB-er de eerlijkste is van het stel

Het zal iedereen hoop ik duidelijk zijn dat deze ex KGB agent Vladimir is en in mijn beleving is deze man het eerlijkst van alle staatshoofden, overheden en ander uitschot op deze aardkloot. Laten we eerlijk zijn, hebben we deze man ooit op een echte leugen kunnen betrappen? Behalve het debacle kan ik me zo even geen geval voor de geest halen, en of het nu wel of niet een Russische BUK was daar is ondanks het laatst vrijgegeven rapport(U weet wel dat rapport wat werd gepresenteerd, waarbij journalisten geen vragen mochten stellen.) nog steeds geen verandering in gekomen. Wel heeft Vlad hier direct op gereageerd en klip en klaar gezegd dat Europa bestaat uit een stelletje leugenaars(En dat is wel bewezen, zoals ik u verder op in dit artikel ga aantonen).

Laten we mijn stelling maar wat kracht bij zetten met wat feiten op een rij:

Hypocriet Europa

Europa verwijt Rusland vooral de annexatie van de Krim en beweren dat Rusland het simpelweg van heeft ingepikt en dat is een bewezen leugen, maar wie een geheugen heeft weet dat er op de Krim een referendum is geweest en men Rusland heeft verzocht de Krim te annexeren. Er was geen invasie en er is niets gejat. Rusland heeft gewoon de wens van de bevolking op de Krim gerespecteerd, maar omdat deze actie Europa niet uit kwam erkent men simpelweg dat referendum(En daarmee de wens van de meerderheid) niet en legt er zelfs sancties over op aan Rusland.

Wie z’n kent weet ook dat in bovenstaand geval Europa met twee maten meet, want hoe zat dat ook al weer met Griekenland in 2011? Nou, dat zat zo: De toenmalige Griekse premier George Papandreou hield vast aan een referendum over het Europese akkoord over schuldenafschrijving, omdat hij van mening was dat over een dergelijk besluit met zulke grote gevolgen(We hebben de afbraak in Griekenland gezien, en de ellende die er onder Tsipras I uit voort kwam, en nog steeds voort komt) het volk een stem moest hebben.

Het resultaat: Papandreou werd afgezet door de EU en vervangen door een Goldman Sachs puppet die keurig zoals opgedragen Griekenland onherstelbaar in de afgrond stortte door het land op te zadelen met schulden die het never en nooit terug kan betalen.  En weet u? Dat referendum zoals dus wel gehouden op de Krim is er nooit gekomen, een EU Troijka invasie wel.

Dit is wat Nigel Farage er over te zeggen had:

 

En dat uitschot wat dit heeft veroorzaakt en eraan heeft meegewerkt wil nu wat zeggen over de legitieme annexatie van de Krim?  Ik dat ieder weldenkend mens Poetin gelijk geeft dat hij de middelvinger heeft opgestoken tegen Europa en gewoon bikkelhard terugsloeg met eigen sancties waarvan we veel meer last hadden en hebben dan de EU wil toegeven.

Nog een voorbeeld over Oekraïne:

Poetin wordt verweten zich te mengen in het conflict tussen separatisten en Kiev, en dat hij de separatisten steunt, maar wie stonden er in 2014 op het Maidan in Kiev de boel op te hitsen(Iets waar Rusland ze al lang voor het conflict begon van beschuldigde)? Niet de Russen, kijk zelf maar:

Datzelfde spelletje zoals hierboven geschetst herhaalt zich nu in Syrië, waar de VS en de UK , met de rest van de EU schoothondjes in hun kielzog niets liever doen dan met het vingertje wijzen naar Poetin, want dat leid de aandacht zo lekker af van feiten zoals:

– Dat Rusland in 72 uur meer presteerde en meer resultaten boekte dan het Westen in 3 jaar.

– Dat met hun acties de Russen het smerige spel van de VS blootleggen in de strijd om de Petrodollar

Wat ze Poetin/Rusland werkelijk verwijten

Wat Poetin vooral wordt verweten is het feit dat hij eerlijk is. Hij zegt zaken zoals hij ze ziet, en vooral: Hij doet wat hij zegt. Hij is loyaal aan zijn bondgenoten en zijn bondgenoten aan hem. Het feit dat hij er staat voor de Syrische president Bashar Hafez al-Assad siert hem. Ongeacht wat u of ik van deze man vinden, is het een bondgenoot van de Russen en bondgenoten dienen er voor elkaar te zijn als de noodzaak daarvoor is. Dat zint de EU en de VS niet want daarmee valt het plan deze man te verdrijven in duigen.

Poetin zelf verwoorde het in mijn beleving het best in een reactie waarmee hij een BBC reporter gelijk op z’n plaats zette:

is verwijderd

Ook laat Poetin zien dat de VS niet de enige is die allianties kan smeden want inmiddels werken de Russen in Syrië samen met duizenden Iraanse soldaten, Chinese troepen, Hezbollah en het Syrische leger. Hij laat zien dat hij een net zo geduchte troepenmacht op de been kan brengen als de VS en de rest van het westen en hij maakt geen onderscheid. Terroristen zijn terroristen en die krijgen de volle laag of de VS ze nu steunt of niet.

Begrijpt u mij niet verkeerd, ik ben niet perse een fan van Vladimir Putin, maar met bovenstaande in het achterhoofd ben ik wel van mening dat deze man: Zelf ook een dictator en niet vies van censuur, ex KGB en bikkelhard, ondanks al deze niet zo fijne wapenfeiten nog steeds het eerlijkste staatshoofd is ter wereld. De vraag die we ons dan ook moeten stellen is niet wat vinden we van Vladimir Poetin, maar wat zegt dat over de rest van de leiders in de wereld?

Bron: urubin

Putin: Vertel je Dictator President dat die naar de Hell kan lopen

Putin heeft persoonlijk een boodschap gestuurd naar de Turkse Amasadeur Mr Ümit Yardim.
Hij heeft hem gewaarschuwd dat Rusland de relatie met de Turkse President Recep Tayyip Erdoğan als ze niet stoppen met het steunen van de terroristen van ISIS in Syria.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Banenmotor van Rutte stokt alweer: Daling werkloosheid is gestopt

Op naar een dictator: Tweede kamer begint met stoken tussen volk en oranjes