in ,

Je weet dat de wereld diep in de problemen zit wanneer een ex KGB-er de eerlijkste is van het stel

Het zal iedereen hoop ik duidelijk zijn dat deze ex KGB agent Vladimir Poetin is en in mijn beleving is deze man het eerlijkst van alle staatshoofden, overheden en ander uitschot op deze aardkloot. Laten we eerlijk zijn, hebben we deze man ooit op een echte leugen kunnen betrappen? Behalve het MH17 debacle kan ik me zo even geen geval voor de geest halen, en of het nu wel of niet een Russische BUK was daar is ondanks het laatst vrijgegeven rapport(U weet wel dat rapport wat werd gepresenteerd, waarbij journalisten geen vragen mochten stellen.) nog steeds geen verandering in gekomen. Wel heeft Vlad hier direct op gereageerd en klip en klaar gezegd dat bestaat uit een stelletje leugenaars(En dat is wel bewezen, zoals ik u verder op in dit artikel ga aantonen).

Laten we mijn stelling maar wat kracht bij zetten met wat feiten op een rij:

Hypocriet Europa

Europa verwijt Rusland vooral de annexatie van de Krim en beweren dat Rusland het simpelweg van Oekraïne heeft ingepikt en dat is een bewezen leugen, maar wie een geheugen heeft weet dat er op de Krim een is geweest en men Rusland heeft verzocht de Krim te annexeren. Er was geen invasie en er is niets gejat. Rusland heeft gewoon de wens van de bevolking op de Krim gerespecteerd, maar omdat deze actie Europa niet uit kwam erkent men simpelweg dat referendum(En daarmee de wens van de meerderheid) niet en legt er zelfs sancties over op aan Rusland.

Wie z’n geschiedenis kent weet ook dat in bovenstaand geval Europa met twee maten meet, want hoe zat dat ook al weer met in 2011? Nou, dat zat zo: De toenmalige Griekse premier George Papandreou hield vast aan een referendum over het Europese akkoord over schuldenafschrijving, omdat hij van mening was dat over een dergelijk besluit met zulke grote gevolgen(We hebben de afbraak in Griekenland gezien, en de ellende die er onder Tsipras I uit voort kwam, en nog steeds voort komt) het volk een stem moest hebben.

Het resultaat: Papandreou werd afgezet door de en vervangen door een Goldman Sachs puppet die keurig zoals opgedragen Griekenland onherstelbaar in de afgrond stortte door het land op te zadelen met schulden die het never en nooit terug kan betalen.  En weet u? Dat referendum zoals dus wel gehouden op de Krim is er nooit gekomen, een EU Troijka invasie wel.

Dit is wat Nigel Farage er over te zeggen had:

 

En dat uitschot wat dit heeft veroorzaakt en eraan heeft meegewerkt wil nu wat zeggen over de legitieme annexatie van de Krim?  Ik denk dat ieder weldenkend mens Poetin gelijk geeft dat hij de middelvinger heeft opgestoken tegen Europa en gewoon bikkelhard terugsloeg met eigen sancties waarvan we veel meer last hadden en hebben dan de EU wil toegeven.

Nog een voorbeeld over Oekraïne:

Poetin wordt verweten zich te mengen in het conflict tussen separatisten en Kiev, en dat hij de separatisten steunt, maar wie stonden er in 2014 op het Maidan in Kiev de boel op te hitsen(Iets waar Rusland ze al lang voor het conflict begon van beschuldigde)? Niet , kijk zelf maar:

Syrië

Datzelfde spelletje zoals hierboven geschetst herhaalt zich nu in Syrië, waar de VS en de UK , met de rest van de EU schoothondjes in hun kielzog niets liever doen dan met het vingertje wijzen naar Poetin, want dat leid de aandacht zo lekker af van feiten zoals:

– Dat Rusland in 72 uur meer presteerde en meer resultaten boekte dan het Westen in 3 jaar.

– Dat met hun acties de Russen het smerige spel van de VS blootleggen in de strijd om de Petrodollar

Wat ze Poetin/Rusland werkelijk verwijten

Wat Poetin vooral wordt verweten is het feit dat hij eerlijk is. Hij zegt zaken zoals hij ze ziet, en vooral: Hij doet wat hij zegt. Hij is loyaal aan zijn bondgenoten en zijn bondgenoten aan hem. Het feit dat hij er staat voor de Syrische president Bashar Hafez al-Assad siert hem. Ongeacht wat u of ik van deze man vinden, is het een bondgenoot van de Russen en bondgenoten dienen er voor elkaar te zijn als de noodzaak daarvoor is. Dat zint de EU en de VS niet want daarmee valt het plan deze man te verdrijven in duigen.

Poetin zelf verwoorde het in mijn beleving het best in een reactie waarmee hij een BBC reporter gelijk op z’n plaats zette:

video is verwijderd

Ook laat Poetin zien dat de VS niet de enige is die allianties kan smeden want inmiddels werken de Russen in Syrië samen met duizenden Iraanse soldaten, Chinese troepen, Hezbollah en het Syrische leger. Hij laat zien dat hij een net zo geduchte troepenmacht op de been kan brengen als de VS en de rest van het westen en hij maakt geen onderscheid. Terroristen zijn terroristen en die krijgen de volle laag of de VS ze nu steunt of niet.

Begrijpt u mij niet verkeerd, ik ben niet perse een fan van Vladimir Putin, maar met bovenstaande in het achterhoofd ben ik wel van mening dat deze man: Zelf ook een dictator en niet vies van censuur, ex KGB en bikkelhard, ondanks al deze niet zo fijne wapenfeiten nog steeds het eerlijkste staatshoofd is ter wereld. De vraag die we ons dan ook moeten stellen is niet wat vinden we van Vladimir Poetin, maar wat zegt dat over de rest van de leiders in de wereld?

Bron: urubin

Putin: Vertel je Dictator President dat die naar de Hell kan lopen

Putin heeft persoonlijk een boodschap gestuurd naar de Turkse Amasadeur Mr Ümit Yardim.
Hij heeft hem gewaarschuwd dat Rusland de relatie met de Turkse President Recep Tayyip Erdoğan als ze niet stoppen met het steunen van de terroristen van ISIS in Syria.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
johan
5 jaren geleden

het enige staatshoofd welke nog te vertrouwen is = Vladimir Putin
..
De Westerse bestuurders !!! Zijn vrijwel alle voor de Wet crimineel

5 jaren geleden

Zie ook WNL Opiniemakers van gisterenavond waar de propaganda vanaf droop: http://www.youtube.com/watch?v=y9HBVWT6dPw

Mark
5 jaren geleden

De huidige Westerse Politieke Ratten – waaronder ook de Nederlandse moet je oppakken en standrechtelijk aan Flarden schieten. Dit geldt ook voor de top aan rechterlijke ambtenaren die de burgers bestelen voor miljarden €

Maurice
5 jaren geleden

Poetin heeft de buitenland woordvoerders van de VS -en de Generaals in het Pentagon een flinke hak gezet. Die oorlog voerende woordvoerders/ Generaals in het Pentagon zijn volledig schaakmat gezet door Poetin. Ook politiek strategisch zit de VS overal vast .Te hopen valt dat er nog verstandige mensen in Amerika zijn. Mensen die gezonde handel drijven

Meakel
Antwoord aan  Maurice
4 jaren geleden

Poetin zou er verstandig aan doen om ‘alvast een paar duizend drones te fabriceren -en deze achter de hand te houden -tegen zionistische oorlogs voerende staten. Denk er om dat de rattenlanden tot alles in staat zijn.

GERECHTIGHEID
5 jaren geleden

Het is toch nu ook gebleken hoe betrouwbaar “onze bondgenoten” en met name de VS, Frankrijk en Groot Brittannië zijn! Terwijl onze jongens in Srebrenitza hun leven mochten wagen hadden onze bondgenoten al onderling besloten om ze in geen geval luchtsteun te geven! Hier wist Nederland natuurlijk niets van en ze vroegen herhaaldelijk tevergeefs om luchtsteun; die ze dus niet kregen.
De gevolgen zijn bekend onze jongens moesten machteloos toezien hoe duizenden moslims werden afgevoerd en vermoord! Onze “bondgenoten” met boter op hun hoofd en VERRADERS van onze jongens wisten ze zelfs nog een trap na te geven door ze verwijten te maken!
Fijne bondgenoten he!!!
En de Nederlandse politiek hobbelt nog steeds als BLINDE PAARDEN achter o.a. de VS aan terwijl dus herhaaldelijk gebleken is hoe ONBETROUWBAAR EN CRIMINEEL ze zijn!
Heeft u iets gelezen of gehoord dat RAT RUTTE c.s. de VS en de NAVO ter verantwoording heeft geroepen? Niets dus; onze politieke leiders zijn dus zelf ook RATTEN EN VERRADERS!

Van mij mag POETIN ingrijpen en ze een lesje leren !!!

Sjaak
5 jaren geleden

Ze moeten George Bush ontvoeren [met z’n vader] -net zoals “Adolf Eichmann” -en deze oorlogsmisdadigers voor een wereldrechtbank brengen. Mooie taak voor Poetin – of andere geroepenen.

Frans
5 jaren geleden

,
,
,
Hieraan kun je zien -hoe diep de Wersterse Christelijk – Joodse Maatschappij gezonken. En de mond vol hebben over het slechte gedrag van andere Religies. De “Samen”-leving is inmiddels vervangen door een Geldtempel + Geldhoeren. Schaamteloos wat onze Westerse bestuurders alle uitvreten. Opgang bloei en ondergang van een systeem -ooit beschreven door de historicus Johan Huizinga.

Michel
5 jaren geleden

.
Tactisch grootmeester in schaken – en telkens een paar slagen vooruit op de tegenstander.

.
5 jaren geleden

.

Ruud
5 jaren geleden

Ik wist al vanaf dat Poeting werd geframd laat het westen Rusland maar eens aanvallen ze hebben laten zien wat ze in Syrië hebben geflikt daaaag nato

Theo
Antwoord aan  Ruud
5 jaren geleden

,
De Westerse Politiek met haar verrotte Economische en misdadig marktsysteem is de afgrond in gedonderd. Het wachten is alleen nog op de laatste klap -met daarna de de definitieve afrekening ; in de vorm van een speciale behandeling”

info
4 jaren geleden

.
Ge gewone burger weet niet dat de echte misdadigers in het westen wonen. Die gewone burger is gehersenspoeld door die Westerse media -> Reuters en AP Ook het internationaal gerechtshof is vals- de echte misdadiger wordt nooit berecht – omdat het Westen daar handel mee drijft. Zoals ook de US nooit vervolgbaar is

Demiurg
4 jaren geleden

Voor de VS is Nederland bij uitstek de slaafse calvinistische hond om hun misdaden binnen Europa verder uit te voeren.

Zie
4 jaren geleden

Obama heeft zich ook in het pak laten rijgen door de zionist- hij werd er president door

Bas
4 jaren geleden

Voor dat die snor zich dood schoot vertelde hij : ik laat er een paar voor jullie over.
Je zal ‘mij” niet dankbaar zijn. Want we hebben er nu last van sinds 9/11

NAS
Antwoord aan  Bas
4 jaren geleden

.
klopt wat je schrijft.
En die calvinisten geven elkaar aan.

Banenmotor van Rutte stokt alweer: Daling werkloosheid is gestopt

Op naar een dictator: Tweede kamer begint met stoken tussen volk en oranjes