in ,

Jeroen Akkermans en het ‘dingetje’, waarom wordt Jeroen Akkermans niet gearresteerd?

Bij RTL Nieuws zagen we gisteren RTL Nieuws verslaggever Jeroen Akkermans bukken bij een wrakstuk op de crashsite van MH17(HIER). Hij maakte ergens een foto van, raapte een klein dingetje op en liep met dit kleine dingetje in zijn hand naar de camera en liet het zien. We zagen het allemaal. Inderdaad: het was een klein dingetje. En het was kennelijk iets speciaals wat hij daar gevonden had. Iets verdachts in zijn ogen. Tja, wat doe je dan.

Je brengt dat naar de officiële onderzoekers, niet waar? Beter nog, je laat het liggen. Niet rommelen met bewijsmateriaal, dat wordt hier al sinds de crash verteld als de separatisten maar even in de buurt van de wrakstukken komen. En wat separatisten niet mogen doen, dat zouden Nederlandse journalisten ook niet mogen doen. Afblijven. De autoriteiten inlichten.

Niets van dat deed Jeroen Akkermans. Hij stak het in zijn zak en ging er vervolgens 4 maanden lang mee shoppen bij bevriende onderzoekers (HIER), die er net als Jeroen, allang van overtuigd waren dat MH17 was neergeschoten door een Russische Buk-raket. Met name het Britse onderzoeksbureau Jane’s kwam daarbij aan bod. Heel interessant, want datzelfde Jane’s had al vlak na de ramp aan de NOS verteld, er zeker van te zijn, dat vlucht MH17 was neergehaald met een raket afgeschoten door een Buk-installatie.. Was dat niet al bij voorbaat bingo..?

Jeroen Akkermans heeft het officiële onderzoek op twee manieren gefrustreerd:

  1. Hij heeft het de Nederlandse onderzoekers onmogelijk gemaakt vast te stellen dat het bewuste stukje inderdaad op de crash site werd gevonden, bij het wrakstuk.
  2. Hij heeft vier maanden lang dit deeltje welbewust uit het onderzoek onttrokken.

Door de handelingen van Akkermans en RTL is dus mogelijk bewijs onbruikbaar gemaakt. Dat is obstructie van het onderzoek en dat is strafbaar.

Lees verder via WantToKnow.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En dan ineens ben je Alu-hoedje af…

EU vindt verrassend 2 miljard euro en kan Griekenland nu redden