in , ,

VIDEO: Jetta Klijnsma geconfronteerd met haar participatiewet die dwangarbeid genereert en in strijd is met EU recht

Undercover in de Bijstand: hedendaagse Arbeitseinsatz is een over misstanden in de uitvoering van bijstandsbeleid in Rotterdam. Wij publiceerden deze documentaire in september 2013. Hierna bevroegen we Jetta Klijnsma op Prinsjesdag 2013 en 2014. Ze stelde toen zelf voor hier apart tijd voor in te ruimen.

Na veel contact zoeken werd een interview van 30 minuten afgesproken. Uiteindelijk kwam het neer op 10 minuten tussendoor zoals alle andere media bij haar bezoek aan de Voedselbank in Maassluis op vrijdag 6 februari 2015.

Vergeet niet, dat deze wet in strijd met het Europees recht en rechten van de EU mens!

Het Europees Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden (EVRM) is een Europees verdrag waarin mensen- en burgerrechten voor alle inwoners van de verdragsluitende staten zijn geregeld. Sinds 1998 is het verdrag bindend voor alle lidstaten van de Raad van Europa.

In Nederland, België en Frankrijk heeft het verdrag directe werking: de desbetreffende moet alle wetgeving en bestuur direct aan het EVRM toetsen (Art. 94 Grondwet, NL). Dat EVRM zegt ondermeer over een verbod op slavernij en dwangarbeid
•  art. 4: verbod op slavernij en dwangarbeid:

En onder dwangarbeid wordt dan arbeid verstaan die mensen onder bedreiging van straf, tegen hun wil, verrichten.

verder via YouTube.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Griekse rijken zijn 5x rijker als de rijkste Duitsers en 10x rijker dan rijkste Nederlanders

Six hundred strains of an aerosolized thought control vaccine already tested on humans; deployed via air, food and water