in ,

‘Jihad in de 2e kamer’ > Ex-PvdA’ers tegen PvdA’er: ‘Moge Allah je straffen!’

Het is weer eens dikke vette crisis bij de PvdA. Zullen we nog even recappen & rounduppen? Tuurlijk. Hartstikke leuk! Mini-Sultans Kuzu en Öztürk zijn dus uit de fractie geknikkerd. “MOGE ALLAH JE STRAFFEN!” beten ze Marcouch toe op de weg naar buiten. Daarna simultaan twitterden ze dat ze “monddood” werden gemaakt, dat het allemaal een schande voor de Nederlandse democratie is en dat ze tot de laatste snik in de Kamer zullen blijven.

Over schande gesproken: Öztürk verzweeg vorig jaar een rechtszaak voor Samsom, en zorgwoordvoerder Kuzu dook op in een commercial van een zorgboer. Maar de echte reden dat Kuzu en Ozturk gisteren de ‘ban’ in ‘achterban’ hebben gestopt, zijn hun korte lijntjes met Diyanet, Suleymanci en andere Turks-nationalistische of -religieuze clubs.

Asscher liet er onderzoek naar doen, kwam tot nare conclusies en op basis van zijn aanbevelingen ontploften de Turks-nationalistische trekpoppen van Erdogan – nota bene onder schaamteloos applaus van de Chef Geloofszaken op de Turkse ambassade in Den Haag.

Lees verder via GeenStijl

Foto via Partij van de Arbeid (PvdA)


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We betalen wel belasting voor agenten maar de agent is nog zelden op straat te vinden

Rutte en Dijsselbloem hebben tijdens debat EU-naheffing van 642 miljoen dikke pret met elkaar