in , ,

Jihadexpert: “Opvallend veel zelfmoordterroristen uit Nederland!”

OpenClipart-Vectors / Pixabay

Heb jij ooit gehoord van Sultan Berzel uit Maastricht, Lotfi Seffrioui uit en Mazen Said uit Alphen? Nee? Nou, deels is dat goed nieuws. Deels is het echter ook zorgwekkend. De reden dat het zowel goed als slecht nieuws is? Het waren zelfmoordterroristen.

Het moge duidelijk zijn waarom het goed is als je nooit van ze gehoord hebt. Het betekent immers dat ze in de vergetelheid geraakt zijn. Deze monsters wilden ongetwijfeld beroemd worden, dus het is alleen maar goed dat hun namen vergeten zijn.

Aan de andere kant is het ook slecht nieuws en wel omdat we daardoor niet begrijpen dat wij in  een serieus radicalisme-probleem hebben.

Deze Nederlandse massamoordenaars zijn hier vrijwel onbekend. Jihadexpert Iain Overton schreef een boek over de drijfveren van zelfmoordterroristen, die volgens hem opvallend vaak uit Nederland en komen…

Het is opvallend dat de Lage Landen ook zo veel jihadisten en zelfmoordterroristen hebben opgeleverd, stelt Overton vast. Minstens vier Nederlanders pleegden zelfmoordaanslagen in het buitenland, dat is relatief een hoog aantal in vergelijking met andere landen.

Zou het tijd zijn, denk je, voor het partijkartel om dit probleem dan eindelijk eens serieus te nemen?

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter
  1. Het is heel simpel: deze terroristen worden nergens zo geknuffeld als in Nederland .. met huis in eigen gettowijk zonder politie, uitkering, cursussen, kinderbijslag, treinen en bussen gratis, speciale scholen, alle overheid berichten vertaald, halal, sharia, polygamie etc. En als je gepakt wordt voor een verkrachting of moord of beide loop je binnen twee maanden gegarandeerd weer vrij. Leuker kunnen ze het in NL niet maken.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Waarom mogen de leden van de FNV wel stemmen over pensioenakkoord en de rest van Nederland niet?

Belastingdienst brengt minima in de problemen door onterecht uitgekeerde toeslagen