in , , ,

John Lennon: Wordt de wereld gerund door Psychopaten?

Wordt de wereld gerund door psychopaten? John Lennon dacht van wel, en velen van ons zouden het hem eens zijn in de decennia die zijn verstreken sinds deze clip werd opgenomen. Een compilatie van oude interviews met de voormalige Beatle te maken interessant kijkvoer: hij bespreekt de macht van het volk, onderdrukking en de waanzin van de wereld waarin we leven, en stelt een aantal belangrijke vragen om te overwegen. Bijvoorbeeld: Als de doelstellingen van wereldleiders zijn om de veiligheid, het welzijn en de vrede voor de mensen te creeren op aarde, waarom doen ze dan dingen die het tegenovergestelde opleveren? Het is een logisch en intelligent punt, wat alleen maar meer relevant lijkt te worden in 2015.

“Onze wordt gerund door krankzinnige mensen met krankzinnige doelstellingen,” zegt Lennon in de . “Als iemand op papier zou kunnen zetten wat (overheden) eigenlijk proberen te doen en wat ze denken dat ze aan het doen zijn, zou ik erg blij zijn om dit te weten. Ik dat ze allemaal krankzinnig zijn.”

Hij gaat verder: “Ik loop kans als krankzinnig te worden weggezet voor het uiten van deze opinie. Dat is wat er krankzinnig aan is.” Goed punt.

Lennon pleit dat we geen overheden nodig hebben: “De mensen hebben de macht, alles wat we moeten doen is de macht in de mensen wakker maken”, zegt hij met Yoko aan zijn zijde. “De mensen zijn niet op de hoogte. Ze zijn niet opgeleid om te beseffen dat ze macht hebben. Het systeem is zo afgestemd dat iedereen gelooft dat de regering alles op zal lossen. We zijn de .”

Lees verder via World Unity.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nu echt opletten: Strafblad voor argeloze weggebruiker en 30 jaar blijft dat kruisje achter je naam!

NASA onthuld: ’30+ Dagen van vuur in de lucht’