in , , ,

Jonge Baudet aanhangers zijn beetje dommig, dromen van strijd met ‘de gevestigde orde’

cocoparisienne / Pixabay

In twee jaar tijd is de jongerenbeweging van Forum voor uitgegroeid tot de grootste van . De jeugdige vertrouwelingen van Thierry Baudet zien zichzelf als voorhoede in een existentiële strijd. ‘We hebben overheersingsdrang nodig.'

‘Boreaal genieten bij de grootste jongerenorganisatie van Nederland,' luidt de slogan op een plakkaat van de JongerenFVD (JFVD).

Dat het gebruik van de term boreaal (het betekent noordelijk, maar in rechts-extreme kringen is het ook een eufemisme voor ‘blank Europa', red.) eerder grote onrust veroorzaakte binnen en buiten de partij, mag de pret niet drukken.

De jongeren van Forum hebben geen boodschap aan ‘zelfvoldane moralisten' en ‘lamgeslagen -apaten', zo laat JFVD-voorzitter Freek Jansen merken in zijn toespraak.

‘Mensen die ons fascisten noemen, nazi's en héél erg fout. Dat zijn de stormtroepen van de gevestigde orde. Ze leren ons dat de Nederlander niet bestaat, dat onze geschiedenis slecht is, dat we een onaflosbare erfschuld dragen waarvoor onze wereld tot een einde moet komen. Via de angst voor sociale isolatie dwingen zij ons apathisch in te stemmen met onze eigen afschaffing.'

Lees verder bij de bron: De Volkskrant

Baudet is niet meer dan méér van hetzelfde! Tegenwoordig heeft de jeugd het geheugen van een goudvis. Lees je eens in! Doe wat geschiedeniswerk.

Een lesje elitegeschiedenis: Thierry Baudet en zijn Uil van Minerva

Is Thierry Baudet een telg van de Hugenoten? Nederland heeft gekozen voor méér Rothschild's, Rockefeller's en Oranje's


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Klimaatmeisje Greta heeft nog geen middelbare school diploma, krijgt wel EREDOCTORAAT

Waterstof heeft een vies geheim dus laten we niet denken dat het altijd een groene brandstof is