in , , , , , , , ,

Jouw gezondheid: Hier zit 5G in het EMF-spectrum

Met al het gepraat, push’ n pull, point-counter-point, vested-interest ‘science’, en verplichte memes die de media verzadigen om 5G-implementaties wereldwijd te garanderen, ondanks dat er geen milieu- of veiligheidsstudies hebben plaatsgevonden, heeft iemand zich eigenlijk afgevraagd waar op het EMF (elektromagnetische frequentie) spectrum 5G daadwerkelijk zal uitzenden?

Vindt u niet dat het 5G-frequentie overdrachtsbereik moet worden onderzocht, met wetenschappelijke bevindingen die zijn opgenomen in de uitvoeringsvoorschriften om tegemoet te komen aan de groeiende zorgen en vragen van mensen, aangezien niemand in de magnetron industrie, medicijnen of elders kan garanderen dat 5G – of een van de andere microgolf generaties trouwens – veilig is gebleken voor mens, natuur en milieu.

Onlangs kwam ik een kaart tegen die ik helaas niet kon kopiëren en plakken, ik dacht dat mijn lezers hiervan op de hoogte moesten zijn. Het geeft grafisch 5G-bereiken weer op het EMF-spectrum. De bron ervoor:

Bronnen: National Aeronautics and Space Administration, National Academies of Sciences, National Institute of Environmental Health Sciences, Congressional Research Service, Institute of Electrical and Electronics Engineers

Van The New York Times

Dat diagram lijkt ingebed in deze website.

Ik voel echter behoefte om uit te leggen, omdat de informatie naar mijn mening verbluffend is. Waarom verbluffend? Vanwege de hoeveelheid 5G millimeter aan radiofrequenties die worden verzonden in de volgende RF-bereiken:

300 MegaHertz (MHz) tot 300 Gigahertz (GHz)!

Overigens zenden luchthavenscanners net iets minder dan 30 GHz uit!

Wat in aanmerking moet worden genomen bij alle 5G-propaganda, is deze realiteit:

GHz is een meeteenheid voor wisselstroom (wisselstroom) of EM (elektromagnetische) golffrequenties gelijk aan 1.000.000.000 (één miljard) Hz (Hertz). [ per seconde!]

Bron: Computer Hope

Eén GHz is één miljard Hz oscillaties per seconde die rond en door de atmosfeer stuiteren, alles doordringend, inclusief hersenen! Vermenigvuldig dat nu met het aantal GHz’s. Wat krijg je? 300.000.000.000 Hertz (Hz). Driehonderd miljard Hz per seconde, door de mens gemaakte “weapons grade” technologie!

5G gebruikt dezelfde frequenties als een door de pijn veroorzaakt militair wapen

https://healthfreedomidaho.org/5g-military-weapon

https://mdsafetech.org/5g-telecommunications-science/

Trouwens, hier is de website over hoe je gigahertz naar hertz-conversies kunt maken , wat zou moeten helpen om de gevaren te begrijpen van onzichtbare “elektrosmog” -vervuiling die elk molecuul in het menselijke organisme aanvalt, terwijl het dubbelstrengsbreuken veroorzaakt in DNA , een kankertrigger.

Als je de bovenstaande millimetergolf-wiskunde tot onberekenbare eindes neemt, stel je dan voor dat 5G-tech-RF’s worden verzonden van meer dan 20.000 satellieten in de ruimte; elke andere lantaarnpaal in uw buurt; en van hightech zendmasten, die nog moeten worden gebouwd voor een betere transmissie! Kun je je de hoeveelheid stress en het verbreken van DNA binnen de fysiologie van je lichaam voorstellen?

De beste analogie die ik kan bieden, is dat de niet-thermische spanningen van golven van 5G millimeter, analoog zijn aan het staan ​​in een F-5 tornado, terwijl je je misschien niet realiseert wat er gaande is. EHS en andere gevoelige personen kunnen echter geen RF-signalen verdragen en wat aanvoelt alsof het lichaam lijkt te imploderen: verwarring, pijn, zweten, hartkloppingen – noem maar op!

Bovendien heeft 5G een zekere neiging om de zweetklieren van het lichaam te activeren.

Hoe zit het met opvliegers? Worden ze ook geactiveerd? Mogelijk; alleen echte tijd zal het leren.

Hoe belangrijk is 5G-technologie voor jou?

Of is het de “gans die de gouden eieren gaat leggen” voor NWO-controllers?

Lees verder bij de bron: activistpost.com


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EU-inkomenssteun gaat vooral naar … jawel, de rijke boeren

Het is schering en inslag: Verdachte van verkrachtingspoging had tbs