in , , ,

Just saying: het westen vervolgt Assange, Rusland laat journalist vrij na onrust over zijn gevangenschap

Fran__ / Pixabay

Ongelofelijk weer: het westen vervolgd onderzoeksjournalist Assange voor het doen van zijn werk, waar datzelfde westen constant een grote bek heeft over de persvrijheid in , het land dat onlangs onderzoeksjournalist Ivan Golunov vrijliet, nadat er grote onrust ontstond onder een deel van het volk over diens arrestatie.

De BBC is de zendgemachtigde die tegenwoordig totaal afhankelijk is van de , de zender die met grote graagte het inhumane neoliberalisme steunt en die geen probleem heeft om hele bergen fake nieuws (nepnieuws) te verspreiden en/of met andere desinformatie het volk manipuleert, om zo illegale oorlogen van ‘een legitiem randje’ te voorzien (dat hebben deze oorlogen uiteraard niet).

Dezelfde BBC had een grote bek over de arrestatie in Rusland van journalist Golunov, terwijl dezelfde BBC niet anders heeft gedaan dan journalist Assange besmeuren met en achterklap.

Buiten de in feite al langdurige gevangenschap van Assange, immers hij was al een gevangene in de ambassade van , ook volgens de , dat na onderzoek concludeerde dat Assange zelfs geestelijk en fysiek is gemarteld*, is er ook de op de alternatieve media vanwege zogenaamd fake news…..’

Het voorgaande terwijl de reguliere media de laatste 19 jaar voor een groot deel aantoonbaar nepnieuws hebben verspreid en het publiek hebben gemanipuleerd middels andere desinformatie.

Het kantelpunt nadert waar je beter journalist in Rusland kan zijn dan in het westen, althans als je je gedraagt als een echte journalist, waar deze beroepsgroep vertegenwoordigd in de reguliere westerse media dat voor het grootste deel al lang niet meer doen. (zeker als het gaat over of door het westen, lees de met de aan de lijn, begonnen illegale oorlogen).

Het volgende artikel werd geschreven door John McEvoy en werd gepubliceerd op The Canary:

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Terreurbestrijder NCTV wordt wakker: Digitalisering kan leiden tot ontwrichting maatschappij

5G, wat brengt dat zoal met zich mee? Wat we weten op een rijtje gezet