in ,

Justitie/CJIB gijzelt ook zieke mensen voor niet betalen van kleine bekeuring

Den Haag draait voor een groot deel op de camera’s van de politie en hun persoonlijke KGB, het beruchte en gevreesde Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB).

 

De verhalen die de ronde doen over het gedrag van deze instantie, in combinatie met uit Den Haag, gaan over praktijken die niet thuis horen in een land dat zich beschaafd durft te noemen.

Een beschaafd land gooit geen hoogzwangere vrouwen de cel in omdat ze een paar honderd aan bekeuringen hebben openstaan. Een beschaafd land gooit geen nierpatiënten in de cel vanwege een niet betaalde boete wanneer er geen dialyse-apparatuur beschikbaar is.

Dit land doet dat allemaal wel en allemaal vanwege geld. Overheden die worden gekocht door bankiers en volkomen maling hebben aan de bevolking doen wel alles wat in hun vermogen ligt om de laatste stuivers uit de zakken van arme burgers te persen.

Het schijnt dat zich bij de NRCV een klokkenluider heeft gemeld. Een dame die voorheen werkzaam was bij wat toen heette Justitieel Medisch Centrum en tegenwoordig Justitieel Centrum voor Somatische Zorg.

Over hoogzwangere vrouwen die worden gegijzeld omdat ze een boete niet hebben betaald, zegt ze:

Zodra de weeën beginnen worden de aanstaande moeders naar het Bronovo- gebracht waar ze bevallen. Vervolgens worden ze met of zonder baby weer achter de tralies gezet, afhankelijk van de van de baby.

‘Het is werkelijk om te huilen. De gezondheidszorg is hier ondergeschikt aan de financiën van de overheid. Dit systeem kent alleen maar slachtoffers, want uiteindelijk lopen de schulden verder op en raken moeder en kind getraumatiseerd.’

Het gaat echter nog veel verder dan alleen zwangere vrouwen:

Tijdens onze ontmoeting vertelde de tipgever ook dat nierpatiënten rücksichtloss achter tralies worden gegijzeld, terwijl er geen nierdialyse-apparatuur aanwezig is. Volgens de oud-medewerker wordt er eerst gestraft en dan pas naar het medisch dossier van de gegijzelde gekeken. ‘Hetzelfde geldt voor hartpatiënten.’

Het is natuurlijk diep triest dat we leven in een maatschappij waarin mensen niet meer bestaan. Waar werkelijk alles alles in geld wordt uitgedrukt en opbrengsten belangrijker zijn dan het welzijn van mensen.

Lees verder via de Bron: Niburu.co

Photo by Hoguhugo


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5 jaren geleden

Onvoorstelbaar en onmenselijk dit is Nederland?

Frits
5 jaren geleden

,
Het gelijke met het gelijke behandelen.
Wat een hoop mensen niet weten
De Politie is een verlengstuk van de Politici.
Als je tegen de politie aan trapt – trap je naar de minister van Justitie
Politie is een organisatie welke niet zelfstandig mag denken.
Door dit eigen wijze denken zijn er ook zoveel problemen

5 jaren geleden

Is het nou echt nodig om een zieke mevrouw die nog een snorfiets in haar schuurtje had staan van haar kleknzoon on de gevangenis stoppen voor een administratieve boete van het RDW? “Van € 290 die in no time oploopt naar € 2000. Hoe kan ze dat betalen van alleen AOW? Nauwelijks genoeg voor de vaste lasten
Verroest en vergeten bromfiets en bij het aangaan van het nieuwe pakket bij een “voordeliger” verzekeraar niet meegenomen. Sorry vergeten door adviseur verzekeraar. Als een misdadigster behandeld. Terwijl de uitleg simpel was, “het ding kon niet eens rijden”? Dit land gaat ten onder aan ” regeltjes’. Omdat niemand verantwoordelijkheid wenst te nemen voor een weloverwogen menselijke beslissing. Ook voor een reeds gesloopte auto jaren geschorst uitgeschreven door Belastingdienst met terugwerkende kracht intrekken van de aanslagen motorrijtuigenbelasting wordt door de RDW toch bekeurd voor 2x onverzekerd rijden en 2x APK.
Ondanks dat de belastingdienst dit afgehandeld had bleef RDW boetes opleggen samen € 8000 voor een gesloopte auto. Uiteindelijk via de kantonrechter over 4 dossiers wer het kwijtgescholden na 2 jaar. De Overheid heeft het voor elkaar rechtszaken over onbenulligheden die door politici in wetten zijn (ver)gestopt. Totaal los van de werkelijkheid maar “juridisch” waterdicht!

Als je met geleend geld iets koopt, wie is dan de eigenaar?

Ex DIA directeur bevestigt bewuste steun Obama aan Al-Qaeda, Moslim Broederschap en ISIS