in , ,

JustitieFaal zoveel: doodgeschoten Humeyra krijgt brief over contactverbod

geralt / Pixabay

Het heeft deze week een brief naar de doodgeschoten Rotterdamse scholiere Humeyra gestuurd. Daarin staat volgens het AD dat het contactverbod voor haar ex-vriend van kracht blijft. zegt dat er een ‘uiterst pijnlijke' fout is gemaakt.

De 16-jarige Humeyra werd in december bij haar school door Bekir E. doodgeschoten. Ze werd verschillende keren in het lichaam en hoofd geraakt. E. werd vlak daarna opgepakt en hij heeft bekend.

Humeyra en E. hadden een kortstondige relatie die door Humeyra werd verbroken. Daarna stalkte en bedreigde E. haar. Humeyra deed aangifte tegen E., waarop hem een contactverbod werd opgelegd.

Staat symbool voor missers

De zussen van de doodgeschoten scholiere vonden deze week de voor Humeyra bestemde brief van het OM over verlenging van het contactverbod.

Ze zeggen dat het symbool staat voor de missers die justitie in de zaak van het bedreigde en vermoorde meisje heeft gemaakt.

Lees verder bij de bron: NOS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Amsterdam dramt op zes plekken door waar illegalen worden opgevangen

Minister Koolmees dramt ZZP-verzekering door, 83% zzp’ers tegen verplichte verzekering