in ,

Kabinet gebruikt de ‘persoonlijke worsteling’ tactiek: ‘Informatie wordt dan sneller aangenomen als waarheid’

Een recordaantal van 7,8 miljoen mensen keek gisteravond naar de persconferentie van premier Rutte.

Volgens commentator Wouter de Winther werd er heel bewust gekozen voor een mediastrategie waarbij de ‘persoonlijke worsteling’ van Rutte naar voren kwam, maar had er meer aandacht moeten zijn voor gevolgen voor de economie van de verlengde coronamaatregelen.

“We horen eigenlijk al een week dat we er vooral niet zoveel van moesten verwacht gisteravond en dat het loket niet volledig open zou gaan.”

Rutte wist dondersgoed welke kant het opging, stelt De Winther in Goedemorgen op NPO 1.

“Dus die persoonlijke worsteling die zich nu op magische wijze de afgelopen 24 uur heeft voltrokken, valt volgens mij wel mee.”

Rutte maakt tijdens de indruk tijdens de persmomenten, ziet ook De Wouther. Hij denkt dat het heel blij is dat ze de premier naar voren kunnen schuiven als ‘de grote communicator’.

“Ik dat niemand in het kabinet is die in staat is om mensen op deze manier toe te spreken. Het gaat met veel overtuigingskracht.”

Lees verder bij de bron: wnl.tv


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Morgen EU-top over Eurobonds waar ons kabinet zal zwichten

Daar gaan we alwéér: Bezuinigen na corona, de opties liggen al klaar