in , , , ,

Kabinet: “Gelukkig 2016 voor alle ontslagen burgers”

manager MARK RUTTE in crisistijd en maar lachen en lachen.
De kwesties die spelen tijdens het Nederlandse EU-voorzitterschap kunnen bijna niet belangrijker: terreurdreiging, vluchtelingen, een SCHIJN_dreigend Brexit.  
In Den Haag leven ze ECHT niet in een sprookjeswereld en maar schijnheilig geld steken in scheppen , maar er verdwijnen alleen maar banen.

Dit heeft NIETS met de economie te maken maar met doelbewust broodroof op de burger!!
Roofbouw kapitalisme 2016 zal nóg asocialer en nóg meer Amerikaans worden., het kan allemaal niet meer stuk bij de liberalen STRAKS TTIP……….

De burgers worden aan alle kanten doelbewust voorgelogen aangaande Economie.
En….. de EU Propagandamachines,media en tv in opdracht van de EU regering, moeten blijven zeggen dat het economisch zo goed gaat. Het blijft echter niet bij deze aantallen ontslagen.De klap zal hard zijn binnen niet al te lange tijd!

RutteEerst een onheils bericht een dag voor de kerst wat een genot voor de pure narcist.  Triest voor het personeel maar zeker ook voor leveranciers. Hun spullen worden straks verkocht en V&D int de volle bonus op die goederen.
Dit is slechts een voorbode van nog veel meer wat er over Nederland uitgestort gaat worden. De onderklasse is uitgeknepen, de aankomende vijf jaar gaat de middenklasse onder het mes en dan komt de hypotheekrente aan de beurt. EU Oorzaak en gevolg. Het is alleen triest dat heel veel mensen dat niet zien.

Welkom in de Amerikaanse hedgefonds maffia EU economie

Tienduizend banen weg na faillissement V&D…door Ertan Basekin en Richard van de Crommert AMSTERDAM.
De bewindvoerders van warenhuisketen V&D hebben op oudejaarsavond het faillissement aangevraagd. Tienduizend EU BURGERS kregen daarmee vlak voor het jaareinde hun ontslag mee naar huis.

“De reden voor de aanvraag van de omzetting van surseance naar faillissement is zakelijk gezien van juridisch-technisch aard. Een succesvolle doorstart van V&D en La Place, of delen daarvan, is hierdoor kansrijker”, schrijven de curatoren.

SLAVENDRIJVER V&D-topman John van der Ent roept het personeel in een brief op “met z'n allen de schouders eronder te blijven zetten” om van een doorstart van het bedrijf een succes te maken. 

2015/2016 Sun Capital WAS EN BLIJFT eigenaar van V&D .
Een stuk nederlandse geschiedenis en cultuur is ons ontroofd voor vuige winst.

De oude familie Dreesman die in de jaren 80 van de vorige eeuw dachten dat ze met Vendex de hele wereld konden veroveren.  
Vendex had eerst eigen vastgoed, toen werden de winkels verkocht.

Vanaf die tijd moest V&D veel huur gaan betalen voor wat eerst hun eigen panden waren samen met de ontmanteling van Vendex-KBB achter het kille credo rendement cashen.

VendexKBB is door Amerikaanse hedgefunge van de beurs gekocht. Het strategische vastgoed is toen voor 1.4 miljard verkocht en meer dan de helft daarvan 800 miljoen) is direct als dividend aan de aandeelhouders (hedgefunds) overgemaakt. Ook op andere vlakken is het concern door de sprinkhanen uitgehold en als losse lege hulzen met toren hoge schulden doorverkocht aan Maxeda en aan vaak de volgende financieringsmaatschappijen.
In 2005 verkocht Maxeda (fusie van De Bijenkorf en Vendex) alle eerder gekochte vastgoed weer. Sun Capital kwam in 2010 in de picture.

Het hele faillissement van V&D was begin van het jaar al een vooropgezet plan.

Huur mindering was het eerste wat de nieuwe koper de Amerikaanse Sun Capital vroeg nadat ze V&D hadden overgenomen, gefinancierd door Nederlandse pensioen fondsen. 
Toen het personeel 6% salaris laten inleveren en de huur van de panden bij de vastgoedbedrijven verminderen met een goed voorbereid faillissement en in een klap verlost van alle schuldeisers en lopende personeel- contracten en hoge salarissen.

Warenhuisketen V&D werkt straks misdadig vrolijk door aan een frisse snelle winstgevende doorstart- ten koste van , toeleveringsbedrijven die nog geld tegoed hebben , personeel dat ontslagen is en cadeaubonnen die waardeloos zijn geworden. Er zijn immers voor 9 miljoen aan cadeaukaarten die niet meer geïnd kunnen worden.

De fiscus, banken, curatoren e.d. die nog niets hebben gepresteerd krijgen hun geld wél.Dus WE kopen alvast bij deze nooit meer iets bij V&D. Spelletje van V&D en SUN Capital/geallieerd aan het Rothschild imperium en uw – B.V.: De Nederlandse EU Overheid.

Sun Capital de Amerikaanse firma die in 1995 werd opgericht door de joodse zakenman Mark Leder.

: De werkeloosheid daalt. Wie houd nu wie voor de gek?  
V&D Personeel ontslagen = schulden kwijtgescholden.
Doorstart met sun capital een belangrijke gegadigde voor een doorstart… d.h. degene die zelf  de stekker eruit trok.
De personeelscontracten zijn vervallen. Oud personeel kan blijven maar wel met nieuwe arbeidsvoorwaarden en nieuwe parttime mensen met nog minder salaris bijstand plus een fooi van 100 euro en V&D achterban zuigen het kapitaal naar eigen zakken!
Hen ontslagen personeel en crediteuren in ellende achterlatend.

Bijstand tot hun AOW-leeftijd. Zover zijn alle voorzieningen inmiddels al afgebroken.
Gebeurt inmiddels overal in Nederland. Rutte weer blij. CDA Buma kraait al: “al die vluchtelingen gaan wij opleiden en een baan geven”. De slachtoffers mogen binnenkort vanuit de bijstand “onder dreiging” vrijwilligerswerk gaan doen, b.v. in de opvang van de stroom van .
De COA spreekt inmiddels ook al van 1500 vacatures. Er komt ook veel meer nieuwe werkgelegenheid bij voedsel-en kledingbanken.
Tip aan de roeptoeters die vanavond weer over hun baan lopen te bluffen en lopen te verkondigen dat het hun nooit zal overkomen. Volgende keer bent u ook aan de beurt. Nederland wordt in rap tempo goedkoop gemaakt.. Ook de Automatisering+robotisering gaat wild om zich heen grijpen de komende 5-10 jaar.
Denk maar eens na welke banen er al in de laatste 10 jr reeds zijn verdwenen, toen leek dat ook onmogelijk. En blijf maar rustig verder pinnen….

OVERHEID EN BANKEN
– Liberalisering, en vrije markt denken = zuiver fascisme.
De leugen regeert.

Toch wel gek dat mensen in de lage middenklasse nog steeds denken dat VVD er voor hen is. Deze partij is er alleen voor een kleine 10%. Maar ja, u wilde er zo graag bij horen of dat denken, dus VVD stemmen. LOL.

Dat word dus 10.000 plus virtueel nieuwe 200.000 asielzoekers erbij die volgens PvdA Samsom Nederland >(De Bedrijven)makkelijk aankan. Dat bedoelt Rutte dus met banen creëren. En je baas kan je zomaar op straat zetten door het huidige flexwerk, dat is handig.

64729582-e1451522035768

Angela Merkel nach der Aufzeichnung ihrer Neujahrsansprache am 30.12.2015 im Kanzleramt.  Neubürger sind alle willkommen Onder het motto: wir (EU) schaffen es! 

Dat liegt ook  Merkel: “Duitsland kan profiteren van Moslim immigratie” 

Merkel riep bij haar nieuwjaarstoespraak onder meer op tot cohesie tegen vreemdelingenhaat en wees op de voordelen van succesvolle immigratie. Wellicht kunnen de migranten er leuke exotische shops gaan beginnen of 'n souk of bazaar.
En gebedsruimtes in de centra zijn ook erg belangrijk. Zo trek je al die jongemannen uit de azc.
Dat 't allemaal hoogopgeleiden zijn is 'n fabeltje, zo gebracht om de gemakzuchtige goedgelovige Europeaan erin te laten tuinen.

Zouden de nieuwe Nederlanders u dan ook steunen?

Ook worden net als hier de cijfers structureel te laag weergegeven om de bevolking weer voor te :


De EUSA Nederlandse overheid gaat goed verder werken met holdings die alle Hollandse bedrijven verder leeg zuigen en failliet laten gaan!
Met een doorstart worden eerst alle werknemers ontslagen en wordt er daarna een nieuw personeelsbestand opgebouwd met slechtere arbeidsvoorwaarden en salarissen. Reken maar dat iedereen hun tas kunnen pakken.

De “BV Nederland” staat momenteel aan de rand van het faillissement.
V&D -10.000. 25000 bij de thuiszorg. RaboBank – 9.000 plus de 3.500 die nog moesten afvloeien vanuit de eerdere sanering.
Macintosh 275 man de straat op, Bristol, Scapino en Manfield meegezogen in het faillissement onduidelijk hoeveel man hier hun baan verliezen. DA drogisterijen failliet behalve franchise ondernemers onbekend hoeveel man hier zijn of worden ontslagen. Achmea -3.000. 90% komt nooit meer aan het werk
NUON, Essent, KLM, Stork, Hoogovens IJmuiden, Wegener, Grolsch, TNT, Mora, Johma, volgende overnamen van sun is Holland casino die wordt ook leeg gezogen.

Nu nog de Bijenkorf, de Hema, hun investeerders hebben van het overname bedrag 1 miljard in de boeken (schuld) van de Hema gezet, daardoor kan de Hema door de aflossing en rente nooit winst maken, Blokker zijn next. etc. en ga zo maar door.
Alles heeft het kabinet verkocht aan buitenlandse investeerders die geen ‘voeling' hebben met de nederlandse  medewerkers.
Deze snelle stropdas criminelen werken enkel met getallen onder de streep en trekken zonder pardon de stekker uit alles.
Nog even en heel Nederland werkt voor een handje rijst!
De grote heren eten er geen biefstuk minder om.

Nederland nu met 
600.000 +10.000+ 60.000 gelukszoekers + 200.000 gezinsleden = 870.000 werkelozen+ 500.000 uitkeringstrekkers = 1.370.000 x 36.000 euro + gasprijs 32 % omhoog is de eerste aanzet richting naar het huidige Griekenland een EU derdewereldland

Morgen  komt er weer een statistiekje met grote koppen, dat het zo goed gaat met de economie en het klootjesvolk is weer een paar weken zoet. Slaap en klaag maar rustig verder kieser!
Volgens de Media en Rutte en nepkabinet gaat het prima en zit de economie in de lift. Volgend jaar wordt het allemaal beter. de huizenmarkt trekt aan.. De regering zegt dat de koopkracht gestegen is. Gaat nu alles via internet en dan nog zijn er mensen die dat geloven en zelfs toejuichen.. LOL
Domme mensen castreert door regering en Brussel trappen er steeds weer in, een beetje nuchter doorzie  je elke leugen en beweging…….

We wensen De Sprookjesvertellers in Den Haag een zalig nieuwjaar.
Welkom in het echte EU leven: Solliciteren en/of bijstand / verplicht vrijwilligerswerk, met een enorme belastingdruk, het verlagen van pensioenen, het verhogen van huren en de stijgende zorgpremie waardoor de burgers onvoldoende te besteden hebben. Ongeveer 60 procent van het brutoloon moet je voor het EU salaris aan Haagse EU dievenbende afstaan voor Brussel.

Onze gedachten gaan uit naar die tienduizend mensen, hun familie en de toeleveranciers die nu op oudejaarsavond met dit misdadige nieuws zijn geconfronteerd.

Beste V&D medewerker van 37/ 40/ 50 jaar of ouder.
Gecondoleerd met het verlies van uw baan.  U gaat het straks  merken wat bijna alle werknemers hoog bij laag ontkennen..dat leeftijdsdiscriminatie een echte probleem is geworden.

Mocht u onverhoopt op Pechtold gestemd hebben dan zal dat u nog lang rouwen.
Onder invloed van Pechtold braken Rutte en Samson de sociale zekerheid al ruim eerder af.
De enige zekerheid die ze u gunnen is dat u gegarandeerd nooit meer aan een baan komt.
Dat de WW intussen verkort is zodat u sneller in de bijstand belandt.
Dat u tot uw dood mag wachten op uw welverdiende AOW? Dat armoede uw deel zal zijn net als Griekenland. met Dank ook aan Pechtold.

Happy New Year – Gul gebaar van RUTTE die met Dijsselbloem vanavond met echtgenoten en vrienden in een chic restaurant van een sterren diner genieten.Ze lachen om de domme burgers.
Massaontslagen vinden plaats en de regering vind het nodig de belasting op de eerste levensbehoefte, warmte energie, in dit geval gas, met 32%, ja u leest het goed in in januari 2016 32 PROCENT , met per 1 januari ook accijns aanpassing aan de pomp te verhogen. Per 1 januari uw ziektekosten verzekering flink duurder.

Maar maakt u geen zorgen, alle ontslagenen krijgen vast en zeker ook het riante wachtgeld wat ambtenaren krijgen. Het kabinet Rutte zorgt verder wel dat u direct weer aan de slag kunt. Het kabinet haalt nu al duizenden asielzoekers binnen om het overschot aan vacatures op te vullen. Tenminste als u in de sprookjes van dit rariteitenkabinet oftewel dit nepkabinet blijft geloven.

Het ging goed toen we nog de gulden hadden en niet aan die criminelen van een EU waren verbonden.

Je bent nu zelf verantwoordelijk voor je eigen leven.
Niet je werkgever. De tijden dat je ergens 40 jaar in dienst bent is voorbij. Je moet jezelf scholen voor een vak, niet een werkgever.
Mensen moeten misschien eens nadenken over hun plek op de arbeidsmarkt en ervoor zorgen dat
A: ze een relevante opleiding hebben.
B: Niet meer kopen bij de grote groepen, maar bij kleine winkels.
C: koop nooit meer wat bij V&D. Wat betreft de directie van V&D die gaan over lijken ze wisten het al veel eerder. Je krijgt wat je verdient!

Wat heb je aan een design-broodplank als er geen brood op de plank ligt!? LOL!

Lees verder bij de Bron: Stop de bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Raad eens hoeveel landen er nu nog over zijn zonder centrale bank

Docu: De grootste zwendel in de geschiedenis van de mensheid