in

Kabinet heeft draconische Big Brother-plannen voor reizigers: ‘Verplicht isolatie, politie aan de deur, celstraf mogelijk’

man sitting on gang chair with feet on luggage looking at airplane

Het ministerie van VWS  is van plan om de rechten van Nederlanders op ongekende schaal te schenden als er vanaf april weer gereisd mag worden. De plannen van het ministerie zijn ronduit schokkend te noemen.

Zo kan de politie langskomen om te controleren of je bij terugkomst uit een zogenaamd “risicogebied” in eigen land wel vijf dagen “verplicht in quarantaine” blijft zitten.

Zelfs een luchtje scheppen of de hond even uitdoen is VERBOTEN. Big Brother kan hier nog een puntje aan zuigen.

Het totaal doorgeslagen en ronduit dictatoriale ministerie van VWS heeft hiertoe en wetswijziging voorgesteld. Het is onder meer de bedoeling dat een speciaal “belteam” de adres- en telefoongegevens van een eigen quarantaineverklaring gaat natrekken.

“Die is naast een PCR-test vlak voor vertrek naar Nederland verplicht,” aldus het ministerie in de toelichting. “Zo nodig worden veel checks gedaan.”

Het is de bedoeling dat burgemeesters en veiligheidsrisico’s de idioot dictatoriale wet gaan handhaven. Daarbij geldt dat de politie zelfs bij je aan de deur kan komen om te controleren of je er wel echt bent. Is dat niet het geval, dan krijg je een dwangsom opgelegd.

Denk je bij jezelf: ‘Bekijk het maar, ik heb rechten!’ dan krijg je daarna een boete en daarop volgt mogelijk zelfs celstraf.

Quarantaine betekent thuisblijven,” aldus de ambtenaren c.q. fascistjes van VWS. “Geen luchtje scheppen, hond uitlaten, boodschappen doen of bezoek ontvangen.

Dat is natuurlijk te bizar voor woorden, maar wacht! VWS blijkt nog fanatieker te zijn dan gedacht. Want het ministerie heeft het erover dat het een “dam rond Nederland” bouwt “om import van besmettingen virusmutanten tegen te houden. Vlieg-, boot-, bus- en treinvervoerders moeten de documenten vooral controleren.”

Ah ja. Dus nu kan er een “dam” gebouwd worden om ons land, maar toen critici van de massa-immigratie zeiden dat er misschien af en toe even een hek geplaatst moest worden op strategische plekken toen kon dat niet. Want EU.

Wat een theatershow is het toch. Gadverdamme.

Deze maatregelen gaan zo ver dat zelfs ….

Lees verder bij de bron: SDB


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vakantie? Let even op: Verzekerd van de wieg tot het graf, maar nu met COVID-19 even niet …. 

De bank die uit de kluiten groeit onder Rutte: Weer flink meer huishoudens naar de voedselbank