in

Kamer wil opheldering over vakantiehuis Oranjes

Een meerderheid in de wil dat premier opheldering geeft over de bemoeienis van de bij de beveiliging van het vakantiehuis van koning Willem-Alexander in Griekenland.

Eerder vandaag bleek dat de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid () een pakket maatregelen heeft genomen in verband met de beveiliging van de nieuwe vakantiewoning.

Toch geen privéaangelegenheid?

Uit veiligheidsoverwegingen is er onder meer een strook grond gepacht van de buren, waarop een hek is geplaatst. Verder is er volgens de RVD een steiger aangelegd voor de kust van het terrein, zodat er een verbinding van het landgoed is met de zee.

Wetten zouden genegeerd zijn

Griekse inwoners van het plaatsje op de Peloponnesos zijn boos over de aanleg van de ‘privéhaven' voor de . Ze claimen dat die niet legaal is, omdat drie ministers er speciaal toestemming voor hebben gegeven. Met dat ministeriële besluit zouden gewone wetten zijn omzeild.

via RTL Nieuws.

Photo by FaceMePLS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Demmink-affaire – SP: Rutte schoffeert de Tweede Kamer

Oranjes kunnen privé vliegen zoveel ze willen