in , ,

Kamervragen over ‘schokkende’ coronavaccincontracten met Pfizer, gaan de leugens eindelijk uitkomen?

1400680 it the clown wallpaper vaccin

Deze week zijn de contracten die Albanië en Brazilië sloten met farmaceut Pfizer voor de levering van ‘coronavaccins’ gelekt. Forum voor Democratie heeft de contracten doorgespit en constateert: “De inhoud is schokkend.” De partij heeft Kamervragen gesteld.

“De overeenkomsten bevestigen ons vermoeden dat overheden wereldwijd, in de waan van een ‘pandemie’, met de meest krankzinnige voorwaarden akkoord zijn gegaan,” aldus FVD.

In de contracten valt onder meer te lezen dat Pfizer geen enkele verantwoordelijkheid aanvaardt voor eventuele bijwerkingen. De koper, in dit geval de overheid, draait op voor eventuele schadeclaims.

Staatsgeheim

De koper moet van Pfizer erkennen dat de langetermijneffecten en effectiviteit van het ‘vaccin’ onbekend zijn. Dat terwijl zorgminister De Jonge onlangs nog stellig in Trouw beweerde dat er ‘geen langetermijneffecten zijn’.

Ook moet de koper erkennen dat er onbekende bijwerkingen kunnen optreden.

En als er een medicijn tegen corona op de markt blijkt te zijn of komt, zoals ivermectine, kan het contract niet worden opgezegd.

Minister De Jonge bombardeerde een vertrouwelijke brief aan de Tweede Kamer over de Nederlandse vaccindeals tot staatsgeheim.

Kamervragen: contracten alsnog openbaar?

Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft Kamervragen over de contracten gesteld aan De Jonge. Hij wil onder meer weten of Nederland een contract met …

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
hqdefault e1627808083889

De ‘wappies’ krijgen opnieuw gelijk: ‘Gelekt document Duitse RIVM- Nieuwe lockdown in herfst en winter’

nieuwe wereld orde grote rese agenda 2030pausIMF EUdigipas 464x300 1

Britse gezondheidsdienst schrijft miljardencontracten uit voor bloedstollingsmedicijnen en bewaring van lijken