in , , , , , , , ,

Kan dat? Hoe overheerst 1% van de bevolking de massa van 7 miljard?

JavadR / Pixabay

Laten we wel voorop stellen dat dit de mening is van Rob. Ik ben het voor 90% met hem eens, want Rob legt de winsthonger en de gewetenloosheid van de 1% duidelijk bloot. Rob vergeet echter te vermelden dat niet iedereen gek is en dat er velen zijn die de macht en de tactiek van de Elite doorhebben en ook bestrijden.

Ook vergeet Rob te vermelden dat landen als en nu het kapitalisme bestrijden met hun eigen wapens. Dit nadat het tuig door binnenlands verraad te creëren, de eerste arbeidersstaat, de Sovjet Unie hebben kunnen vernietigen. Een ervaring waar lessen uitgetrokken zijn.

Als we echter de totale ontwikkeling van het kapitalistische stelsel bekijken en we lezen Marx, beseffen we dat het kapitalisme in haar laatste stadium is gekomen en opgevolgd gaat worden door het .

Dankzij de technische hulp van Peter Vlug heb ik dit filmpje kunnen maken over de oppermacht in de wereld. We staren ons blind op ‘onze' overheid die echter niet meer is dan een puppet in de poppenkast van het wereldtoneel. En als je het toneel analyseert blijft er niets over van ‘', ‘gezag' en andere prachtige termen waarmee wordt geschermd zonder dat deze de waarheid vertellen.

Wij zitten met 7 miljard mensen in de tang van de machthebbers die wij niet eens bij name kennen. Via een prachtige intelligente constructie oefenen zij macht over ons uit, overheersen zij ons. Daarvoor zetten zij hulptroepen en hulpmiddelen in die zeggen op te treden in het belang van het volk, maar dat in feite voor de werkelijke machthebbers doen.

Ik besef dat ik een zwart verhaal vertel, echter het heeft ook een licht randje van hoop. Aan het einde van de video kom ik dan ook met een verrassende oproep, want de wereld kunnen we iedere dag veranderen, ook op een vreedzame manier.

https://www.youtube.com/watch?v=Ukm5jf0M87c

Deze video geeft een analyse van de machten die de wereldbevolking overheersen. Het is een keihard verhaal over een schokkende realiteit. Blijf niet stilstaan bij overheden en regeringen, maar volg het spoor van het geld en het kapitaal.
Aan het slot volgt een verrassend voorstel voor een betere wereld.

Lees verder bij de bron: Gerrit Herders Blog


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gaan we weer: VS keurt raketleveringen van Turkije aan terreurgroep in Syrië goed

Ondertussen bij de Britten, rapport: veel moslims in gevangenis, veel gewelddadige moslimbendes en gedwongen bekeringen