in , , , , , , , ,

Kan dat? Hoe overheerst 1% van de bevolking de massa van 7 miljard?

JavadR / Pixabay

Laten we wel voorop stellen dat dit de mening is van Rob. Ik ben het voor 90% met hem eens, want Rob legt de winsthonger en de gewetenloosheid van de 1% duidelijk bloot. Rob vergeet echter te vermelden dat niet iedereen gek is en dat er velen zijn die de macht en de tactiek van de Elite doorhebben en ook bestrijden.

Ook vergeet Rob te vermelden dat landen als China en Rusland nu het kapitalisme bestrijden met hun eigen wapens. Dit nadat het tuig door binnenlands verraad te creëren, de eerste arbeidersstaat, de Sovjet Unie hebben kunnen vernietigen. Een ervaring waar lessen uitgetrokken zijn.

Als we echter de totale ontwikkeling van het kapitalistische stelsel bekijken en we lezen Marx, beseffen we dat het kapitalisme in haar laatste stadium is gekomen en opgevolgd gaat worden door het .

Dankzij de technische hulp van Peter Vlug heb ik dit filmpje kunnen maken over de oppermacht in de wereld. We staren ons blind op ‘onze’ die echter niet meer is dan een puppet in de poppenkast van het wereldtoneel. En als je het toneel analyseert blijft er niets over van ‘’, ‘gezag’ en andere prachtige termen waarmee wordt geschermd zonder dat deze de waarheid vertellen.

Wij zitten met 7 miljard mensen in de tang van de machthebbers die wij niet eens bij name kennen. Via een prachtige intelligente constructie oefenen zij macht over ons uit, overheersen zij ons. Daarvoor zetten zij hulptroepen en hulpmiddelen in die zeggen op te treden in het belang van het volk, maar dat in feite voor de werkelijke machthebbers doen.

Ik besef dat ik een zwart verhaal vertel, echter het heeft ook een licht randje van hoop. Aan het einde van de video kom ik dan ook met een verrassende oproep, want de wereld kunnen we iedere dag veranderen, ook op een vreedzame manier.

Deze video geeft een analyse van de machten die de wereldbevolking overheersen. Het is een keihard verhaal over een schokkende realiteit. Blijf niet stilstaan bij overheden en regeringen, maar volg het spoor van het geld en het kapitaal.
Aan het slot volgt een verrassend voorstel voor een betere wereld.

Lees verder bij de bron: Gerrit Herders Blog


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
The enemy is Satan
1 jaar geleden

Aardig verhaal …. maar praten met de miljardairs is nutteloos. Deze mensen zijn “van god los”. Letterlijk.
De paus is openlijk Lucifer aanhanger en doet mee aan rituele slachtingen van babies. Het is niet voor niets dat Rothschild satan aanhanger is. En eigenlijk zit het nog anders: Rothschild is zo machtig en rijk geworden nadat hij Satan zijn ziel had gegeven. Het is niet voor niets dat Skull & Bones satan aanhangers zijn, want satan is beslist heel machtig en heeft weinig op met een mensen leven.
En dan wordt ook dat hele pizza gebeuren en de acties van Trump in de VS duidelijk want pizza staat voor niets minder dan voor rituele moorden op kinderen door o.a. HIllary Clinton, Pedesta etc …. Onze tegenstander is dus niemand minder dan satan en Trump wil de strijd met satan aangaan.
De vraag is dus of de mensheid satan kan weerstaan en verslaan …..

Gaan we weer: VS keurt raketleveringen van Turkije aan terreurgroep in Syrië goed

Ondertussen bij de Britten, rapport: veel moslims in gevangenis, veel gewelddadige moslimbendes en gedwongen bekeringen