in , , ,

Kan de onregelmatige slingering van de aarde klimaat verandering veroorzaken?

geralt / Pixabay

De waarheid is iets waar veel officiële instanties als de dood voor zijn, omdat dit vaak roet gooit in de grotere agenda.

Een instituut in ons land dat bovenaan die lijst prijkt is het KNMI die er dan ook alles aan zal doen om de waarheid buiten de deur te houden.

Je zou zeggen dat mensen die heel gedegen onderzoek doen en met opzienbarende resultaten komen als gevolg dat onderzoek, worden onthaald als helden. Want, zij zijn het tenslotte die dingen boven weten te krijgen die anderen niet gezien hebben.

Een dergelijk iemand is voormalig weerman (of beter passend moeten we hem weermens noemen?) Peter Cruijff uit Den Helder. In de jaren tachtig en negentig de vorige eeuw kreeg Cruijff vooral bekendheid als voorspeller van zware stormen.

Maar, daarnaast heeft Peter zeer uitgebreid onderzoek gedaan naar de zonsopkomsten in ons land en daar kwamen spectaculaire resultaten uit tevoorschijn.

Het volgende is wat Marjan van Kampen-Nouwen, burgemeester van de gemeente Schagen, onder andere in het voorwoord schreef van het door Cruijff gemaakte rapport.

Peter heeft tot aan dit rapport altijd geheim weten te houden, dat hij gedurende ruim vijftig jaar een diepgaand onderzoek naar de zonsopkomsten heeft gedaan. Toen Peter mij op Texel daarover in vertrouwen informeerde, wist ik niet wat ik hoorde. De Zon, die niet steeds op hetzelfde punt aan de horizon opkomt; dat dit volgens hem veroorzaakt wordt door de beweging van de Aarde; niet zo maar een beweging, maar een onregelmatige slingering; dat die slingering van de Aarde sinds het jaar 2002 steeds heftiger wordt; dat volgens Peter sprake is van het in onbalans draaien van de Aarde. Wat mij na dat gesprek vooral is bijgebleven, is het verband wat Peter legde tussen wat hij zaagtandvorming noemde in zijn grafische beelden van de slingering van de Aarde en het daarna ergens op onze planeet voorkomen van een zware aardbeving.

Het rapport van Peter Cruijff beslaat een periode van ruim vijftig jaar, vanaf 1964 tot en met 2015. Wat deze resultaten meer dan duidelijk maken is dat al die mensen die al jaren roepen dat de zon niet meer op dezelfde plek opkomt en ondergaat volkomen gelijk hebben.

De schommelingen van de aarde die dit veroorzaken zijn door Peter zichtbaar gemaakt in een grafiek en het plaatje hierna is in feite een aanvulling op het rapport van de jaren daarna en je ziet duidelijk dat de bewegingen van de aarde heftiger worden.

aarde zon wobbel

De onderstaande video is niet alleen het verhaal van het rapport van Peter Cruijff, maar ook hoe zijn rapport systematisch door het KNMI onder het tapijt wordt geschoven, ze zelfs zeggen dat ze maling hebben aan een minister en zelf wel zullen bepalen waar ze naar kijken.

Het rapport van Peter Cruijff werd aangeboden in 2015, het jaar waarin in Parijs het klimaatakkoord werd gesloten en iedereen jubelend was over de gezamenlijke aanpak om de zogenaamd door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde te bestrijden.

Een verhaal zoals dat van Peter Cruijff die zegt dat er andere oorzaken ten grondslag liggen aan het sterk veranderende klimaat en de wiebelende aarde, passen natuurlijk niet in het plaatje van de enorme verdienmodellen die zijn gemoeid met de klimaatoplichting.

 

verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Moderne ‘wetenschap’: Je vindt een dodelijk virus in vaccin’s en daarom beland je in het gevang

Herdenking WOI door wereldleiders met op de achtergrond smerige oorlogen gaande