in

Kankerbehandeling in Nederland is een aanfluiting, we betalen er wel bakken verplicht premie voor

Kent u het verhaal van de kankerpatiënt die het voorjaar niet zou halen? Nou, die zit doodleuk, kankervrij en genezen verklaard de Nederlandse gezondheidszorg uit te lachen. Nol zou allang dood en begraven moeten zijn. Althans, volgens Nederlandse artsen. Maar daar waren Nol en zijn vrouw het niet mee eens. Dood gaan we wel een andere keer.

Nol en Anja weken uit naar Gent (B) voor een second opinion, alwaar de artsen concludeerden dat Nol best een gerede kans maakte om op zijn minst een stukje verlenging van zijn leven te krijgen. En nu blijkt dus dat zijn genezen is. Weg. Verdwenen. Tegen alle Nederlandse medische natuurwetten in mag Nol gewoon doorleven. Zijn ze het alsnog niet mee eens in Nederland trouwens: De Gentse behandeling zou patiënten valse hoop geven. En dat is natuurlijk véél erger dan patiënten gewoon niet meer behandelen en ze opgeven. Oswald Varin, de behandelend chirurg in Gent blijft erbij: ‘Er is patiënten soms goede kwaliteit van leven te bieden, terwijl ze in Nederland zijn uitbehandeld'.

Zo. Dat is dus gewoon effe een dikke fuck you richting de Nederlandse kankergeneeskunde. En niet alleen in geven ze niet zo makkelijk op als in Nederland. Patiënten kunnen zich ook aanmelden in voor een second opinion. In Duitsland wordt bijvoorbeeld een andere manier van chemokuur gegeven. De kuur wordt gedoseerder toegediend, waardoor de bij-effecten (zoals het verbranden van bloedvaten en het ontploffen van de opperhuid) minder heftig zijn als de Nederlandse methode,

Lees verder via MWNW.

Photo by FaceMePLS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bedankt Rutte: Nederlandse huizenprijzen harder gedaald dan Europees gemiddelde

Kernwoorden EU (Vrede zij met U): DRUK, DWANG, AFDWINGEN, EISEN… : Draghi (ECB) voert druk op lidstaten eurozone op