in

Kankerindustrie maakt recordwinst

De wereldwijde uitgaven voor medicijnen tegen kwamen in 2014 op een recordbedrag van 100 miljard Dollar.

Wat een graadmeter is voor hoe enorm dus ook de winsten zijn en je er daarom vanuit kunt gaan dat je heel lang kunt wachten op een kankerbehandeling die wél werkt. Het loont om mensen kanker te laten krijgen en ze langdurig zonder noemenswaardig succes te behandelen.

De 100 miljard Dollar is een stijging van 10.3 procent vergeleken met 2013 en 75 miljard Dollar hoger dan vijf jaar geleden. Die omzet wordt gegenereerd uiteraard door de gelijke tred houdende ontwikkeling van het aantal mensen dat kanker krijgt en die is net als de omzetstijging, explosief.

Honderd miljard Dollar is veel .  Wanneer het echter aankomt op uitgaven voor medicijnen tegen kanker dan zal dit bedrag de komende jaren alleen maar in hoog tempo door blijven stijgen.

Uiteraard ook de daarbij horende winsten en dat is nu precies de reden dat er voor de lieden die er de zakken mee vullen geen gemotiveerde reden is om genezing voor kanker te vinden en te promoten.

Voor de niet ingewijden is het belangrijk om te weten dat de medische wereld nooit serieus geprobeerd heeft om een manier te vinden om kanker te genezen anders dan met snijden, stralen en chemo. Ondanks dat de er was dat er natuurlijke middelen beschikbaar waren om wat aan deze immuunreactie van het lichaam, want dat is kanker, te doen.

Iedereen die naar voren is gekomen met een mogelijke manier om deze te genezen, is vervolgd, opgejaagd, beroofd van hun licenties, een faillissement in gedwongen, bespot en/of verbaal “afgemaakt”.

Iedere keer weer wordt hetzelfde scenario uitgespeeld. Het trieste is dat échte genezing al decennia geleden is gevonden.

Wetenschappers en medische autoriteiten weten al tientallen jaren precies welke combinaties van giftige stoffen en virussen welk type kanker veroorzaken.

Uiteindelijk ontstaat er binnen het lichaam een dynamiek waarbij cellen zich op een ongecontroleerde manier vermenigvuldigen. Vandaar dat in de eerste stadia van kanker het twee kanten op kan door zich of te ontwikkelen of in remissie te gaan, afhankelijk van de kracht van het immuunsysteem van het individu.

Lees verder via: Niburu.co

Photo by elycefeliz


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ingehuurde demonstranten Ferguson boos omdat ze nog geen geld hebben gekregen van George Soros

Gaat u weer betalen, EUnaheffing : EU heeft meer geld nodig voor 2016, verhoogt begroting met 1,6