in ,

‘Kans op 50% instorting euro in 2017, 100% in 2030’ – ‘Massa immigratie financiële nekslag voor Europa’

Waarom hebben de Verenigde Staten en Groot Brittannië voorbereidingen getroffen om hun burgers met spoed via luchtmachtbases uit de weg te halen? Van onze media en politici zult u er niets over horen, maar de waarheid is dat de Europese schuldenmachine totaal oncontroleerbaar is geworden, en de eurozone enkel nog bestaat omdat er in steeds sneller tempo honderden miljarden ’s nieuwe schulden worden gemaakt. Dat gaat onherroepelijk tot de instorting van de euro leiden. Volgens professor dr. Bernd-Thomas Ramb is de kans daarop in 2017 al 50%. In uiterlijk 2030 is het definitief gedaan met de Europese muntunie.

‘Onrust in Europa’

Velen zullen met een mengeling van ongeloof en afschuw naar de beelden van de hevige rellen in de Amerikaanse stad Baltimore hebben gekeken. Even zovelen zullen zich tegelijkertijd gerust hebben gesteld met de gedachte dat zoiets hier niet kan gebeuren, want hier is alles nog rustig.

De Duitse journalist en auteur Udo Ulfkotte schreef de afgelopen jaren in diverse boeken en artikelen dat dergelijke chaotische en gewelddadige toestanden ook Europa staan te wachten, en dan zeker niet alleen het soms nu al erg onrustige zuiden. Hij legde er een compleet dossier over aan met de veelzeggende titel ‘Onrust in Europa’.

Voorzorgsmaatregelen voor euro crash

In dit dossier staat bijvoorbeeld te lezen dat de Britse regering voorzorgsmaatregelen heeft genomen om zeker 10.000 gepensioneerde onderdanen met spoed uit de EU weg te halen op het moment dat de euro instort en ons continent in chaos wordt gestort. De Verenigde Staten hebben vergelijkbare plannen. Zij gaan hun militaire vliegbases in Duitsland in noodgevallen gebruiken om Amerikaanse burgers in veiligheid te brengen.

Ook in Frankrijk is men erg bezorgd. Ruim een jaar geleden waarschuwden regionale politieke leiders dat er een sociale explosie dreigt in het land. De bekende -zender France 24 waarschuwde dat het gevaar op zeer ernstige onlusten van maand tot maand toeneemt.

Zoals we op deze site al enkele malen berichtten heeft het Zwitserse leger een aantal grote oefeningen gehouden waarbij het uitgangspunt het tegenhouden van een enorme vluchtelingenstroom was – niet uit Afrika of het Midden Oosten, maar uit de EU, zodra de euro is ingestort.

‘Burgers mogen waarheid niet te weten komen’

Waarom horen we hier niets over van onze eigen media en politici? Al op 8 oktober 2008 riep bondskanselier Angela Merkel in het geheim de belangrijkste Duitse journalisten bij elkaar en drukte zij hen op het hart dat de burgers om veiligheidsredenen ‘niet de volle waarheid over de ernstige situatie van de staatsfinanciën te weten mogen komen.’ Volgens Ulfkotte wordt ‘geen enkel ander volk met het oog op de komende zware onlusten zo brutaal voorgelogen als de Duitsers,’ terwijl inmiddels 1 op de 6 Duitsers nu al op de rand van armoede leeft.

En als dat al voor ‘kartrekker’ Duitsland geldt, het –zogenaamd- financieel meest stabiele en betrouwbaarste land van de eurozone, hoe ziet de situatie er dan in de andere eurolanden uit? Een indicatie uit ons eigen land: tussen 2000 en 2013 bedroeg de reële loonstijging in Nederland slechts 5,8%, vele malen lager dan de reële inflatie in die periode. Alleen in Duitsland (5,7%) en crisislanden Portugal (-7,4%) en Griekenland (-20,4%) ging het de werknemers nog slechter.

Massa immigratie nekt Europa

Met harde, afschrikwekkende feiten en statistische bewijzen toont de Duitse journalist aan dat de massa immigratie uit moslimlanden als een financiële molensteen om de nek van Europa hangt. De gevolgen voor onze samenleving zullen desastreus zijn. Onze sociale voorzieningen zullen op den duur onhoudbaar worden en compleet instorten. Het welvaartsniveau zoals we dat al tientallen jaren gewend zijn zal voorgoed verdwijnen.

Opstanden zoals we de afgelopen jaren in de hebben zien ontstaan zullen in Europa amper te beheersen zijn. Op de politie werd jarenlang bezuinigd. Bovendien mag die veel minder dan de Amerikaanse collega’s. Veel ‘lichte’ criminele vergrijpen worden niet meer vervolgd of niet eens meer geregistreerd.

EU gaat volksopstanden hardhandig neerslaan

De EU richtte in het geheim de European Cooperation Group on Undercover Activities (ECG) op, waar de ‘natuurlijk’ lange tijd geen weet van had. De ECG houdt zich bezig met spionage en treft voorbereidingen om volksopstanden met harde hand neer te slaan. Tegelijkertijd maken de EU-landen het mogelijk om in eigen land tijdens een ‘interne noodtoestand’ het leger in te zetten om de orde te handhaven.

Het project ‘EU-SEC’ werd speciaal opgezet om grote politieke protesten in kaart te brengen en uiteindelijk te kanaliseren. EU-SEC verspreidt niet alleen pro-Brusselse propaganda, maar zal tevens de persvrijheid beperken en reisverboden voor Europese burgers instellen zodra de eurocraten dat nodig achten. Met het EU veiligheidsproject GODIAC kunnen ook grensoverschrijdende onlusten worden aangepakt.

Precies om die reden werd de European Gendarmerie Force opgericht, een inter-Europese militaire politie die in heel de EU kan worden ingezet om ernstige rellen en opstanden te bestrijden. Ondertussen houdt de geheime politie van de EU alles en iedereen nauwlettend in de gaten, zodat tijdig kan worden ingegrepen. Aan het post-, brief- en emailgeheim houdt de EU zich dan ook al lang niet meer.

Oorlogsscenario’s

In Brussel liggen eveneens gedetailleerde plannen klaar voor strenge kapitaalcontroles en gedwongen onteigeningen van bezit en geld, die zullen worden geactiveerd zodra de grote euro-crash een feit is. Er zijn zelfs heuse oorlogsscenario’s opgesteld.

Als u nog steeds blijft denken dat deze voorbereidingen en beperkingen van de vrijheid en privacy van de burger normaal zijn, dan zult u ruw wakker worden geschut als ‘Baltimore’ plotseling op grote schaal in Europa losbarst. Zoals gezegd kan dat in theorie nog (maximaal) 15 jaar duren, maar de bom kan ook al volgende week barsten. (1)

Lees verder via: xandernieuws.punt.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vaccinatie-wereld in paniek, 86% Van kinderen met mazelen, was gevaccineerd

Minister Schippers lijkt na Zorgwet-debacle de weg kwijt