in , ,

Kantelpunt in het migratiedebat: het volk neemt nu het recht in eigen handen?

Het lijkt nu te gebeuren, het kantelpunt in het migratie ‘debat’.

Probleem

Na jaren pro-migratiepro-migranten en weg-met-ons beleid bij overheid, politie, justitie en journalistiek is de Duitse bevolking boos. De aanleiding van de meest recente onlusten is de (zoveelste) brute moord door . Dit keer een 35 jarige Duitser die kennelijk 25 keer (!) gestoken is door twee ‘vluchtelingen’, uit Syrië en . Naar verluid werd de Duitser 25x gestoken omdat hij een vrouw wilde helpen die lastig gevallen werd door de Syrier en Irakees.

Reactie

Net als in Nederland doet de Duitse politie, justitie en journalistiek dan weer geheel niets en probeert alles domweg weer te sussen en doofpotten. Je kent de aanpak ondertussen, volledige ontkenning. Maar deze keer verloopt het anders. Er ontstaat (naar men zegt) spontaan een rel. “Wij zijn het volk”,  “dit is onze stad”, “buitenlanders eruit”. Er ontstaat een jacht door zo’n 1000 Duitsers op migranten. En zoals je verwacht: justitie veroordeelt deze jacht maar zwijgt verder over de aanslag op de Duitser.

Oplossing

Het bijzondere? Men reageert verbaasd! Het is zeer te betreuren dat men geweld pleegt op elkaar, maar de overheid, politie en journalistiek kan toch werkelijk niet verrast zijn van dit resultaat? Van deze reactie op hun inzet?

Islam is our story, Islam is part of our present, and Islam will be part of our future. Islam is in Europe to stay.
— Frans Timmermans

Wat verwacht de overheid precies dat de bevolking doet als het weggewerkt wordt ten faveure van gewelddadige, laag opgeleide buitenstaanders die zich en masse vanwege geloofsovertuigingen weigeren aan te passen, rechten en privileges claimen (en krijgen) die de lokale bevolking niet krijgt én dagelijks geweld plegen tegen de lokale bevolking? Hoe triest het ook is, dit gaan we nog heel veel vaker zien komende tijd.

“Europa zou instorten zonder de instroom van immigranten”
— EU “MinBuza” Federica Mogherini

En ja, ik generaliseer en chargeer hier wat om het punt duidelijk te maken. De verkregen reactie is echter voorgeprogrammeerd in de acties (het plan, het gecreëerde probleem) van de overheid, justitie, politie en journalistiek. En ja, dat kan je uiteraard proberen te ontkennen, als deugmens. En de Duitsers zijn binnenvetters, ze proberen dus precies dat. Maar dat gaat uiteindelijk geen verschil maken in het plan van de overheid, de daarmee uitgelokte reactie en de geplande oplossing hiervoor van de overheid.

Verdeel en heers

Nu de vraag: Welke maatregel heeft de overheid precies in gedachten? Want men werkt uiteraard met het PRS-systeem. Probleem, Reactie, Oplossing. Nu dat het volk maximaal is verdeeld… Dan mag u zich nu gaan afvragen welke Oplossing de overheid precies voor u in petto heeft.

Die Abschottung ist doch das, was uns kaputt machen würde, was uns in Inzucht degenerieren ließe. Für uns sind Muslime in Deutschland eine Bereicherung unserer Offenheit und unserer Vielfalt.
— Wolfgang Schauble

Vermoedelijk zal de overheid de lokale bevolking hard gaan onderdrukken ten faveure van onze redders in nood, de vluchtelingen. De ME zal immers moeten optreden tegen de Duitse bevolking die op jacht gaat. De ME gaat daarmee de migranten beschermen terwijl die juist de lokale bevolking vermoorden. Kolen op het vuur dus. Is dit de verrijking waar Schauble het over heeft?

There’s method in this madness

Sowieso komt nu spoedig het verplicht DNA afstaan aan overheid en inlichtingendiensten. De DNA-database werd recent gelegaliseerd (ondanks dat hij democratisch weggestemd werd) en nu met het hele psychologische spel rond “Jos B” (als die al echt bestaat) staat het verplicht afstaan van DNA van alle inwoners aan de overheid nu ogenschijnlijk al buiten kijf. Nederland Totalitair, wel zo gemakkelijk.

We gaan een bijzondere tijd tegemoet. Met een autoritaire en totalitaire overheid die openlijk (“positief”) discrimineert en agressief reageert tegen de eigen bevolking. Dat kan niet goed gaan. En dit alles speelt terwijl de (lees: grote banken) en de EU (lees: het globalistisch grootbedrijf) op omvallen staat. Kennelijk gaat de overheid dit spel uitspelen tot op de bodem.

Zie o.a. KnakEJ BronGeenStijlBildRT en Fenixx.

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wereld Wordt Wakker
2 jaren geleden

De vraag zou kunnen zijn waar de overheid staat. Staat die aan de kant van de burgers maar wordt zij mogelijk gechanteerd door de cabal of zijn figuren in de regering omgekocht, gechanteerd of misschien zelf principieel aanhanger van de NWO. Van Merkel weten we 100 % zeker dat zij Illuminati lid is …
Wat nu in Dtl gebeurt is heel lang uitgebleven maar nu is de bom eindelijk ontploft !!! En je kunt zeker niet zeggen dat de bevolking impulsief gehandeld heeft na volkomen onverantwoord gedrag van Merkel.
Dit lijkt precies wat de cabal wilde bereiken maar het grote verschil is dat iedereen nu weet dat de cabal wereldwijd achter deze criminele plannen zit. En in plaats dat de cabal zich op zal kunnen werpen als de partij die orde zal scheppen zal de woede zich nu richten op de cabal. Om te beginnen zal Merkel nu toch echt moeten opstappen !!!! En met Merkel zal toch moeten worden afgerekend, want 1.5 miljoen immigranten even naar binnen halen onder het mom van hooggeschoolde mensen is niets minder dan landverraad.

De ongekende schuldcreatie zal uitmonden in monetaire crisis

BIS: ‘Protectionisme uiterst gevaarlijk voor wereldeconomie’