in ,

Kerstverrassing? Een nieuwe door VS, NAVO & Oekraïne geplande provocatie tegen Rusland

fotshot / Pixabay

Na de gebeurtenissen van afgelopen november in de Straat van de Krim, werd het duidelijk dat de door de VS geïnstalleerde trekpop Porosjenko regering in bereid was om een gefaseerde provocatie op gang te brengen die – namens de weldoeners van Kiev in Washington en politbureau Brussel – tot een hete oorlog met Rusland zou kunnen/moeten leiden.

Zo’n geplande provocatie lijkt te worden geschetst in een recente resolutie van de Amerikaanse Senaat die in het Amerikaanse Congres is uitgedragen door oorlogshaviken onder leiding van senatoren Dick Burbin, Chris Murphy, Ben Cardin, Jeanne Shaheen, Jim Inhoffe, Marco Rubio, Chris Coons, John Barrasso, Richard Blumenthal, Jim Risch, Tammy Baldwin, Cindy Hyde-Smith, en Sheldon Whitehouse.

Het volgende is een van de meest verontrustende passages in dit roekeloze senaatsplan:

“Opgelost, dat de Senaat de president oproept om samen te werken met bondgenoten van de om snel een robuuste multinationale vrijheid van scheepvaartoperatie in de Zwarte Zee te leiden om steun te betuigen aan internationaal erkende grenzen, bilaterale overeenkomsten en veilige doorvaart door de Straat van Kertsj en de Zee van Azov en om de buitensporige aanspraken van de Russische Federatie op terug te dringen”.

Kortom, dit tweeledige kader van pro-oorlog Amerikaanse senatoren roept op tot meer vijandelijkheden met Rusland. Als er oorlog uitbreekt, dan zijn dit de Amerikaanse senatoren die rechtstreeks verantwoordelijk worden gehouden voor een dodelijke escalatie of een valse vlaggebeurtenis die bedoeld is om zowel de Noord Atlantische Terroristen Organisatie (NATO/NAVO) als Rusland in een nieuw conflict te trekken.

Een ander verontrustend teken is dat Kiev naar verluidt ook ongekende zware bewapening heeft vergaard langs de frontlinies van de Donbass in het oosten van Oekraïne:

Rick Wiles en zijn team bij Tru News onthullen de mogelijkheid van een Oekraïense en door de VS geleide zee confrontatie met Rusland, die naar verluidt al deze kerstavond gepland staat. Terwijl de experten kunnen debatteren over de potentiële tijdlijn voor een geënsceneerde provocatie, suggereert het overwicht van bewijsmateriaal dat een dergelijke beweging reeds aan de gang kan zijn.

Kijk de (Engels). Hoewel de hele video interessant is gaat de dreiging over een mogelijke start van oorlog tussen Amerika en Rusland begint op minuut 26.52.

https://youtu.be/_m4DQjfW41Y

Lees verder bij de bron: Pensioenactivist


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kinderpardon? Honderden afgewezen minderjarige asielzoekers nog steeds in Nederland

De onderbroekbom: één grote leugen die duizenden bodyscanners heeft ‘opgeleverd’