in , ,

Kijk: Crisisacteurs die doen alsof ze dode Oekraïners zijn, kunnen niet stil blijven liggen

TayebMEZAHDIA / Pixabay

Zoals u op de korte video onderaan dit artikel kunt zien, is de anti-Russische psyops in volle werking: het vertelt ons niets over Rusland, maar veel over onszelf.

Westerse presstituees hebben geen moraal, geen integriteit, en zullen liegen voor geld, zelfs als de leugens tot een kernoorlog leiden, schrijft Paul Roberts.

Omdat Tucker Carlson op Fox te zien is, geloven veel conservatieven dat Fox News een conservatieve nieuwsbron is. Sommige van deze conservatieven leven nog in de Koude Oorlog met de en hebben een lang ingewortelde haat tegen .

Zij weten niet waarom zij de Russen haten. Het is gewoon een deel van hun Koude Oorlogscultuur.

De berichtgeving van Fox News over is een constante stroom van leugens: “ valt bevolkingscentra aan”. “Poetin vermoordt meer onschuldige burgers.” “Onschuldige kinderen gedood.” “Poetin vuurt raketten af op bevolkingscentra.” “Poetin richt een bloedbad aan in Oekraïne en niemand kan hem tegenhouden.”

Interview na interview van Oekraïense vrouwen die (zogenaamd) de Russische wreedheden uitleggen. Voortdurende desinformatie door “briefings” van het Witte Huis, het Pentagon en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. U zou onderhand denken dat er geen mens meer in leven is in Oekraïne.

Fox News had zelfs een interview met het neonazi-hoofd van de met hakenkruisen zwaaiende Azov-brigade, die de milities die met 8 jaar voortdurend artillerievuur 15.000 Russen in de Donbass hebben gedood, wegzette als “democraten” en “vrijheidsstrijders die zich verzetten tegen de Russische onderdrukking.”

Het doel van oorlogspropaganda is de vijand te demoniseren. Oorlogspropaganda is altijd een leugen. Maar wij zijn niet in oorlog. Waarom maken de oorlogspropaganda tegen Rusland, terwijl wij niet in oorlog zijn?

Waarom de houding van de bevolking van twee kernmogendheden tegen elkaar verharden, waardoor een kernoorlog in de toekomst waarschijnlijker wordt? Dit is misdadige onverantwoordelijkheid.

Toch zitten die domme pratende hoofden daar de hele dag op het scherm haat te zaaien. Wie dienen zij? De Verenigde Staten, ja, het hele Westen, bestaat nu uit samenlevingen die liegen voor hun levensonderhoud. Aldus, “het Imperium der Leugens”.

Hier is een van de vele nepnieuwsberichten over Russische nederlagen. Men vraagt zich af wat de bedoeling is van zulke flagrante leugens. De luchtmacht en de luchtmachtbases van Oekraïne waren al voor de invasie weggevaagd.

https://youtu.be/Xf6WbDtbXdA

Hier is nog een nepnieuwsbericht over de mislukte invasie van Rusland:

De horror komt van het toekijken hoe “onze leiders” een fictieve wereld voor ons en voor zichzelf creëren, geweven van leugens en fantasieën, net zoals zij deden met Covid, Libië, Syrië, Irak, Afghanistan, 9/11, Vietnam, ad infinitum.

De moderne Amerikaanse geschiedenis is gewoon een beweging van de ene valse realiteit naar de andere. Wij hebben het punt bereikt waarop niemand met gezag nog greep heeft op de werkelijkheid. Dit is een reëel gevaar.

Ik heb terecht gezegd dat Poetin geen zou krijgen voor zijn “oorlog zonder burgerslachtoffers”, en dat heeft hij ook niet gekregen. Wat Poetin ook doet, het zal zwart geschilderd worden.

Door de oorlog te laten aanslepen, houdt hij de rabiate Westerse propagandamachine tegen Rusland in werking, terwijl hij het aantal Russische slachtoffers maximaliseert.

Rusland heeft de kans gemist op een snelle en beslissende overwinning, die de met stomheid zou hebben geslagen en haar leden zou hebben doen afvragen of het wel een goed idee was om de provocaties van Washington aan het adres van Rusland toe te staan.

Wat weinigen schijnen te begrijpen is dat, tenzij de provocaties van Washington jegens Rusland ophouden, uiteindelijk een rode lijn zal worden overschreden die tot een atoomoorlog zal leiden.

Het zou een beter resultaat geweest zijn als Poetin op vakantie was gegaan en Ramzan Kadyrov, de leider van de Tsjetsjeense provincie van Rusland, de leiding over de oorlog had laten nemen.

Het Kremlin kan, denk ik, niet beslissen of het een soeverein land wil zijn of een lid van de globalistische nieuwe wereldorde. Tijdens het Jeltsin-tijdperk heeft Rusland een brok van zijn intellectuele klasse verloren aan de westerse propaganda.

Deze Russen geloven, ten onrechte, dat de toekomst van Rusland afhangt van deel uitmaken van het Westen. Washington weet dit, en gelooft dat het deze Russen kan gebruiken om Rusland te destabiliseren en de hegemonie van Washington over de wereld te herstellen.

Vroeg of laat zal Washington proberen Poetin te vermoorden – vandaar de talrijke oproepen van Amerikaanse conservatieven om hem te vermoorden – en in zijn plaats een van de Westen-aanbiddende Atlanticistische Integrationisten neerzetten. Als deze poging slaagt, zal Washington het daarna opnemen tegen China. Als de poging mislukt, is er een kernoorlog op komst.

Update: Opmerkende Frontnieuwslezers hebben via redactiemail gemeld dat het bovenstaande filmpje reeds eerder werd gebruikt om een andere hysterie aan te zwengelen, in het grote Covid-bedrog. Wat aangeeft dat de mainstream media op oude voet doorgaan in de Oekraïne-vervalsing.

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wij zijn nu allemaal Russen: Rusland vecht tegen de Nieuwe Wereldorde

China en Het Russische ministerie van Defensie dringen er bij het Pentagon op aan om zich open te stellen over “Biolabs” in Oekraïne