in , , ,

Kijk! Groot protest tegen COVID-19-maatregelen in Tsjechië

18.10.2020 Protest tegen de covid-19 voorzorgsmaatregelen van de regering in Praag op het Oude Stadsplein. Ongeveer 2000 mensen kwamen opdagen, de meesten van hen droegen geen maskers en hielden hun afstanden niet aan.

De Covid-19-situatie in zou erg slecht zijn en naar verwachting alleen maar erger worden, acties als deze helpen zeker niet (conform Mainstream Media). Deze mensen geloven dat ze deel uitmaken van een revolutie, dat ze opkomen voor hun rechten.

Sommige van deze mensen geloven zelfs dat covid 19 niet bestaat, of dat het wel bestaat, maar de cijfers zijn een overdreven leugen van de regering.

Wat betreft de reden waarom dit zou kunnen worden gecreëerd, moet iedereen zijn verantwoordelijkheid nemen en het zelf ontdekken.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Steeds meer controle: Europese Commissie onderzoekt uitbreiding opslag passagiersgegevens naar HSL

15 EU-landen dringen er bij de EU op aan om een ​​’langetermijnplan’ te ontwikkelen om 5G-hoaxes en desinformatie te bestrijden