in , ,

Kijkerdekijk: WHO steunt het verlichten van Corona lockdowns indien ‘geavanceerde surveillance’ aanwezig

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) kunnen landen plannen maken om de ‘lock-down’ in bepaalde regio’s te beëindigen als ze uitgebreide COVID-19 tests en “zeer geavanceerde bewaking” hebben om opkomende virus hotspots te bespeuren.

Michael Ryan, Executive Director van het WHO Health Emergencies Program reageerde op een vraag van een verslaggever, die vrijdag op een WHO-briefing vroeg wanneer landen met weinig COVID-19-gevallen zouden kunnen beginnen met het opheffen van zware lock-downs “die ons leven veranderen”.

Hij zei, dat hoewel het verloop van een epidemie onvoorspelbaar is, beheersings- en impact verminderende maatregelen moeten worden aangepast aan de situatie ter plaatse.

“Op dit moment kan niemand voorspellen hoe lang deze epidemie zal duren”, zegt hij, “en we gaan momenteel door onzekere tijden.”

Ryan zei dat het lock-down-beleid moet worden ….

Lees verder bij de bron: Epoch Times Nederland


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter
  1. Wanneer bemoeien ze zich dan ook eindelijk eens met de moslims, die zich nergens aan de regels houden en de eigen bevolking dagelijks hieraan blootstellen. Het zijn wandelende moordmachine’s!

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Je verwacht het niet: Lidstaten keuren gebruik EU-fondsen voor coronapandemie goed

Nederland laat vreemdelingen vrij uit detentie vanwege coronacrisis