in , ,

‘Kijkers en verspreiders video James Foley overtreden antiterrorismewetgeving’

via http://www.globalpost.com/

Scotland Yard heeft Britse internetgebruikers gewaarschuwd het filmpje over de dood van James Foley niet langer te downloaden of te verspreiden. Eerder maakte Twitter-ceo Dick Costolo bekend dat het de accounts van iedereen die beelden van de onthoofding van de Amerikaanse journalist James Foley verspreidt, zal blokkeren.

De terreurgroep IS postte gisteren een van de onthoofding van de Amerikaanse journalist James Foley op . Het filmpje werd vrij snel offline gehaald, maar op bleven foto's en kopieën van de gruweldaad opduiken.

De Britse inlichtingendienst Scotland Yard waarschuwt Britse internetgebruikers op de website van The Guardian nu dat het bekijken, downloaden of verspreiden van het filmpje binnen het gezien kan worden als een inbreuk op de -wetgeving. ‘De antiterrorisme-eenheid van de onderzoekt de inhoud van de video die op het internet gezet werd in verband met de mogelijke moord op James Foley', aldus een woordvoerder.

via De Standaard.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Belastingbetaler boos maar begrip bij Kamerleden voor aankoop grond Griekse villa koning

Officieel onderzoek naar MH17 is in de doofpot gestopt