in ,

Kijktip: Hoe terreur gebruikt wordt om je af te leiden van de echte wereld

Via Irma Schiffers Schrijft komt weer een geweldige ondertitelde video, in dit geval over Ole Dammegard die zijn licht laat schijnen op recent terreur.

Hoe de acteurs in de Orlando ‘Shooting’ ons moet afleiden van de Bilderbergsessies, hoe de shooting in Londen ons moet afleiden van EU waanzin, hoe Isis/AlQaida/Daesh ons moet afleiden van de groeiende politiestaat, hoe de migrantenvloedgolf ons moet afleiden van het financiële terreur van de bankiers, hoe een komende EK-aanslag (als deze na de aanslag in London uberhaupt nog benodigd is) ons ogenschijnlijk moet afleiden van hoe onze vrijheid langzamerhand verdwijnt, etc, etc.

In de video benoemt Ole Dammegard goede vragen die we onszelf moeten stellen, op basis van eindeloze analyse van de lang en immer groeiende rij ‘terreuraanslagen’ ziet hij een standaard sjabloon ontstaan, een plaat die ondertussen grijsgedraaid is. Hij toont dit sjabloon, hij geeft de redenen, hoe benoemt hoe de bevolking tegen zichzelf wordt opgezet en hij komt uiteindelijk met de werkelijke oplossing voor dit terreur: liefde en altruïsme.

video is verwijderd

 

Zien, dit! Ja, de video duurt een uur, maar… wow, wat geweldig weer! De modus operandi van de overheidsterreur-doctrine wordt haarfijn uitgelegd. En, het komt weer met Nederlands ondertitels! Via de [cc] knop.

Dank je wel weer Irma, je inzet is bijzonder waardevol en wordt gewaardeerd.

 

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

HOERA!! Uw schuld/belasting 2016 is betaald, vanaf nu werkt u voor uzelf!

Bloederige oefeningen bij EK stadions, vanavond nog een aanslag?