in , ,

Kijkvoer: Tros Radar over Zorgverzekeraars

Radar staat een hele uitzending volledig in het teken van de en de rol van zorgverzekeraars. Hun macht wordt alsmaar groter. Medicijnvergoedingen Veel consumenten denken goed verzekerd te zijn, maar moeten toch veel betalen voor medicijnen. Sinds maart worden er namelijk opeens vierhonderd op maat gemaakte medicijnen niet meer vergoed.

Wat zijn de gevolgen en kun je hier iets tegen doen? Mededingingswet Bepaalde behandelingen worden niet vanuit de basisverzekering vergoed, ondanks dat artsen van mening zijn dat de behandelingen medisch noodzakelijk zijn. Houden verzekeraars zich wel aan hun zorgplicht? Verzekeraars en Huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen en psychiaters hebben te maken met steeds meer regels. Talloze formulieren en vragenlijsten moeten worden ingevuld voordat de verzekeraar vergoedingen wil geven. Maar hoe zit dat dan met het beroepsgeheim?

Interview met Rouvoet De relatie tussen zorgverleners en zorgverzekeraars staat flink onder druk door de macht van de . Hoe moet het nu verder? De voorzitter van Zorgverzekeraars André Rouvoet is in de studio om deze vraag te beantwoorden.

Kijk via: Radar: Zorgverzekeraars kijk je op npo.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Leon
5 jaren geleden

Gristelijke gluiper en loopjongen van een groep misdadigers

Libor schandaal, hoe groot is de schade voor de mensen?

Burgers niet maar Politie mag wel bij het Binnenhof demonstreren en de orde verstoren