in , ,

Kinderpardon? Honderden afgewezen minderjarige asielzoekers nog steeds in Nederland

MikesPhotos / Pixabay

Het overgrote deel van de minderjarige die zijn afgewezen voor een kinderpardon, is nog steeds in . Slechts 80 van de 1400 minderjarigen zijn aantoonbaar vertrokken. Dat meldt de NOS op basis van cijfers van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

De blijvers, die het afgelopen jaar vaak in het nieuws kwamen door de slepende procedure rond de Armeense tieners Lili en Howick, zijn op te delen in drie groepen: 740 kinderen zijn hier zonder verblijfsvergunning, 400 kinderen kregen via een andere weg toch nog een verblijfsvergunning en van 180 is niet duidelijk waar ze zijn gebleven.

Het gaat in alle gevallen om minderjarigen die op het moment van aanvraag al ten minste vijf jaar in Nederland waren.

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU=UN=globalisme=NAZISME=fascisme=satanisme
2 jaren geleden

Het is ook helemaal niet de bedoeling om die asielzoekers terug te sturen. Dat het geen asielzoekers waren wist de overheid natuurlijk ook wel. Denk ook niet dat de opvang gedaan wordt uit medemenselijkheid. Daar heeft het allemaal niets mee te maken. Al denken veel onnozele zielen nog steeds dat dat het geval is. Lees Agenda 21 maar …. en nee dat gaat niet over duurzaamheid zoals de SP mij antwoordde per mail … Lees ook over het Kalergi Coudenhove plan ….
Het uitgangspunt van deze criminele regering is dat Nederland zo snel als mogelijk kapot gaat zodat de elite kan ingrijpen en een wereldregering opzetten. En dat gaat prima !!! Alhoewel: met Trump zijn er wat problemen. De rechtszaken houden duizenden juristen van de straat en dat moet ook door de burgers worden betaald … en dat gaat dus ook prima. De politie heeft de handen vol aan deze mensen dus daar moet ook extra mankracht en geld naar toe. Allemaal prima !!! Spanje, Italie, Griekenland zijn al zo goed als failliet. Deutsche bank is failliet. De EU onder Junker die lijdt onder ernstige rugklachten (wie verzint het ….) heeft het allemaal prima voor elkaar heeft !!! En Nederland is verraden door haar eigen regering …. en haar koningshuis. Wordt wakker mensen: U wordt bedonderd, bestolen en verraden waar U bij staat.
Prettige Kerstdagen !!!!

Het Infanrix Hexa vaccin-schandaal is door het nieuwe kabinet in Italië aan het licht gekomen

Kerstverrassing? Een nieuwe door VS, NAVO & Oekraïne geplande provocatie tegen Rusland