in

Klassenjustitie: OM komt met tekenfilm over moedigste na-oorlogse burgeractie van Nederland, de A7 blokkade

Op de grens, en waarschijnlijk zelfs over de grens, van onafhankelijkheid van Vrouwe Justitia. Er zijn zo enorm, moedeloos makend, veel voorbeelden van situaties waarin een nette zich niet beschermd voelt, of zijn rechtsgevoel aangetast acht.

Van Folkert van den Graaf tot WeAreHere.

Het sentiment in is dat men, over de breedte van de bevolking, wel klaar is met inperking van vrijheden, om lange tenen van nieuwe Nederlanders preventief te beschermen.

En daarvoor hoef je echt naar Pegida, een gemiddelde verjaardagsvisite is meer dan ruim voldoende om dit te horen. En nu komt het , juist de vertegenwoordiger van de rechtsstaat, met zo een vooringenomen filmpje????

Wat een gierende domheid.

Zeg @het_OM, hoe vinden jullie dat het zelf gaat? Was dit nodig? Was de dit filmpje gewenst? Het laat enkel de hypocrisie zien van het OM. Ipv de mensen op de Erasmusbrug op dezelfde dag ook aan te pakken, laten jullie deze lopen, kijken er niet eens maar, zwijgen het dood. dus. Het rechtsgevoel van het OM bestaat niet voor de autochtone Nederlander.

Hier even een paar mooie copy/paste-tjes uit de comments bij de youtubes

  • Vrijheid van demonstratie, behalve voor pegida, anti-islam, anti-ongecontroleerde , dan mag het niet. Antifa mag alles, wordt niet gearresteerd bij illegale tegendemonstraties, inclusief verboden gezichtsbedekking. Het Openbaar Ministerie, een schande voor de Nederlandse bevolking.
  • He sukkels van het OM. Waarom worden de demonstranten die illegaal op de Erasmusbrug demonstreerden tegen zwarte piet op dezelfde dag niet vervolgd? Waarom kregen de Marokkanen na de ongeregeldheden op het Mercatorplein geen boete?
  • Bijzonder propaganda-achtig. De indruk die ik in het filmpje kreeg is dat ze schuldig zijn. Moet de rechter daar niet over beslissen. En trouwens hoeveel heeft dit filmpje gekost? Kunnen jullie daar niet wat beter extra rechercheurs voor aannemen en dit soort suggestieve filmpjes achterwege laten? Lijkt mij beter voor de veiligheid in het land.
  • donder toch op asociaal corrupt tuig…. antifa protesteert geweldadig en er gebeurd niks –> https://www.geenstijl.nl/5141698/afa-schuim-jaagt-huurder-uit-kraakstraat/ staat erbij en doet niks.

Lees ook de reacties bij Geenstijl

Ohja ik ben express de N vergeten in het plaatje…


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De rechten van de burger worden buitenspel gezet door onterechte inzet van crisis en herstelwet

Mark of the beast wetsvoorstel: Identiteitsbewijs krijgt inlog functie op de chip