in ,

Klaus Schwab: Grote reset zal “leiden tot een fusie van onze fysieke, digitale en biologische identiteit”

global reset 05a

Globalist Klaus Schwab maakte duidelijk dat transhumanisme een integraal onderdeel is van ‘The Great Reset’ toen hij zei dat de vierde industriële revolutie ‘zou leiden tot een versmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteit’, waarvan hij in zijn boek duidelijk maakt dat het implanteerbaar is. microchips die uw gedachten kunnen lezen.

Zoals we eerder hebben  benadrukt , trekt “The Great Reset” een stortvloed van nieuwe aandacht in de nasleep van de coronaviruspandemie, die volgens de Canadese premier Justin Trudeau een “kans op een reset” was.

De agenda is primair gebaseerd op het ontmantelen van het huidige kapitalistische systeem ten gunste van een meer gecentraliseerde technocraatregel die zal leiden tot een lagere levensstandaard, minder brandstofverbruik, minder burgerlijke vrijheden en de versnelde automatisering van banen.

Een ander belangrijk aspect van “The Great Reset”, of de “vierde industriële revolutie” zoals Schwab het noemt, is echter het samensmelten van mens en machine.

“Waar de vierde industriële revolutie toe zal leiden, is een versmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteit”, zei Schwab tegen de Chicago Council on Global Affairs.

Schwab legde verder uit hoe zijn boek ‘Shaping the Future of The Fourth Industrial Revolution’ vooral populair was in China, Zuid-Korea en Japan, waarbij alleen al het Zuid-Koreaanse leger 16.000 exemplaren kocht.

In het boek legt Schwab met opwinding uit hoe de aankomende technologie autoriteiten in staat zal stellen “binnen te dringen in de tot dusverre persoonlijke ruimte van onze geest, onze gedachten te lezen en ons gedrag te beïnvloeden”.

Hij voorspelt verder dat dit een stimulans zal zijn voor wetshandhavers om pre-crime-programma’s in de stijl van minderheidsrapportage te implementeren.

“Naarmate de capaciteiten op dit gebied verbeteren, zal de verleiding voor wetshandhavingsinstanties en rechtbanken toenemen om technieken te gebruiken om de waarschijnlijkheid van criminele activiteiten te bepalen, schuld te beoordelen of zelfs mogelijk herinneringen rechtstreeks uit de hersenen van mensen op te halen”, schrijft Schwab. “Zelfs het overschrijden van een nationale grens zou ooit een gedetailleerde hersenscan kunnen inhouden om het veiligheidsrisico van een persoon te beoordelen.”

Schwab wordt ook lyrisch over de transhumanistische utopische droom die alle elitairen delen en die uiteindelijk zal leiden tot de creatie van menselijke cyborgs.

“De technologieën van de vierde industriële revolutie zullen niet stoppen om deel uit te maken van de fysieke wereld om ons heen – ze zullen een deel van ons worden”, schrijft Schwab.

“Sommigen van ons hebben inderdaad al het gevoel dat onze smartphones een verlengstuk van onszelf zijn geworden. De huidige externe apparaten – van draagbare computers tot virtual reality-headsets – zullen vrijwel zeker implanteerbaar worden in ons lichaam en onze hersenen. ”

Schwab onderschrijft ook openlijk iets waarvan de media nog steeds beweren dat het uitsluitend een discussiedomein is voor complottheoretici, namelijk “actieve implanteerbare microchips die de huidbarrière van ons lichaam doorbreken”.

De globalist prijst de komst van ‘geïmplanteerde apparaten (die) waarschijnlijk ook zullen helpen om gedachten over te brengen die normaal gesproken mondeling worden uitgedrukt via een’ ingebouwde ‘smartphone, en mogelijk niet tot uitdrukking gebrachte gedachten of stemmingen door hersengolven en andere signalen te lezen.’

Met andere woorden, de “versmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteit” heeft betrekking op de transhumanistische singulariteit en een toekomst waarin elke beweging van mensen wordt gevolgd en elke gedachte wordt gelezen door een implanteerbare microchip.

Het is geen “complottheorie” als ze je openlijk vertellen wat ze willen doen.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
boerenopstand2

Gaan we weer: Boeren verzamelen in Den Haag, trekkers proberen politieblokkade te omzeilen

5644740254 33774fb2d5 middelvinger

Bah!! Wéér GroenLinks-bestuurder met vakantiewoning terwijl partij strijdt tegen tweede woningen