in , , , , ,

Klaus Schwab-leaks: geheime WEF-brieven Rutte, Sigrid Kaag, Wopke Hoekstra en zelfs een burgemeester boven water

Op verzoek van FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen werden afgelopen vrijdag geheime brieven openbaar gemaakt van het World Economic Forum aan leden van het kabinet.

In de brieven – gericht aan premier , D66-leider Sigrid Kaag en CDA-leider Wopke Hoekstra – worden de leden van het kabinet persoonlijk bedankt voor hun bijdrage aan de Great Reset.

Zo schrijft een vertegenwoordiger van het World Economic Forum aan Sigrid Kaag:

“[…] uw bijdragen aan het werk van de Great Reset zullen uitzonderlijk cruciaal zijn bij de komende jaarlijkse bijeenkomst. Uw deelname aan de beraadslagingen in Davos zal tevens verzekeren dat Nederland een grote rol speelt in het vormgeven van de toekomst van het internationale handelssyteem.”

Ook Wobke Hoekstra kreeg een dergelijke bedankbrief.

In antwoord op één van de brieven van Schwab schrijft premier Rutte:

“Bedankt voor de uitnodiging van de 50e jaarlijkse bijeenkomst van de World Economic Forum. […] Laat me het belang van de World Economic Forum voor de Nederlandse regering benadrukken. Door de jaren heen hebben we een sterke relatie opgebouwd, zoals ook blijkt uit de substantiële Nederlandse delegatie op de jaarlijkse bijeenkomst.”

De uitzonderlijke documenten kwamen in handen van Forum voor naar aanleiding van Kamervragen van Pepijn van Houwelingen die het kabinet drie maanden weigerde te beantwoorden.

Maar na onophoudelijk rappelleren kon het kabinet de brieven niet langer geheim houden.

De innige banden van sommige leden van het kabinet met het WEF van Klaus Schwab waren al langer bekend, maar tot nu toe werd altijd ontkend dat er sprake van beïnvloeding zou zijn.

Meerdere debatten over deze prangende vraag werden geblokkeerd door , CDA, D66 en andere kartelpartijen. Sterker nog, alle vragen rondom de dubieuze invloed van het World Economic Forum op de Nederlandse politiek werden lange tijd afgedaan als een ‘complottheorie'.

De geopenbaarde brieven onderschrijven echter wat veel mensen al lang vermoeden.

FVD blijft doorgaan met graven totdat de onderste steen boven is. Download hieronder alle documenten die het kabinet moest openbaren…..

Lees verder bij de bron: Forum voor Democratie


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


3 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Welverdiende zomervakantie? Let op: COVID Travel Pass / EU Digital COVID Certificate per 1 juli verplicht

Kijk: Obama geeft toe dat de wereldbevolking is gebruikt als proefkonijn