Klimaat-redders reizen naar geheime Google-klimaatbijeenkomst met 114 privé-vliegtuigen 

12019 / Pixabay

In Italië komt de beroemdheidswereld momenteel achter gesloten deuren bijeen voor een evenement om onder andere het globale te bespreken. Onder de roemruchte gasten van het plaatsvindende “Camps”, dat door de Amerikaanse mediagigant Google wordt georganiseerd, bevinden zich: Prins Harry, Barack , model Naomi Campbell, de Amerikaanse popster Katy Perry en de Amerikaanse acteurs Leonardo DiCaprio en Bradley Cooper.

In het luxe resort gaat men praten over opwarming van de aarde en de ingrijpende tegenmaatregelen die moeten worden genomen. Ondanks het naderende einde van de wereld, dat zelfs deze bevoorrechte klimaatstrijdelite niet zal laten slapen, komen de deelnemers aan met maar liefst 114 privévliegtuigen.

Volgens MailOnline gaf prins Harry op blote voeten een gepassioneerde toespraak voor het geselecteerde publiek der rijken en schoonheden om de te redden. Slechts een dag eerder had de onderdanige echtgenoot van de matig succesvolle Amerikaanse actrice en de huidige hertogin van Sussex aangekondigd dat het echtpaar hoogstens twee kinderen zou nemen om “vriendelijk” te zijn voor Moeder Aarde.

Beroemde wereldredders als Michael Jordan, Oprah Winfrey, Noel Gallagher, Woody Harrelson, Metallica-drummer Lars Ulrich, Bono, Matthew McConaughen en Matthew McConaughen ontmoetten elkaar voor een drie dagen durende geheime bijeenkomst onder het beschermheerschap van Google in Sicilië om hun gebundelde milieubewustzijn te tonen. Het evenement, dat in 2012 werd gelanceerd door Google-mede-oprichters Larry Page en Sergey Brin, en waarvoor de welgestelden en schoonheden persoonlijk zijn uitgenodigd, vindt voor de zesde keer plaats onder het motto “Global Warming”.

Tegen zondag waren er al 40 gasten met hun privévliegtuigen aangekomen. In totaal 114 privévliegtuigen zullen naar verwachting tegen 4 augustus aankomen op Palermo Falcone Borsellino Airport. Naar verluidt zullen er meer vliegtuigen landen op de luchthaven van Trapani. Volgens de New York Post zullen alleen al de 114 privévliegtuigen 784.000 kilogram CO2 uitstoten.

Het luxe jacht van de miljardair Kiwi Graeme Hart, met de prachtige mythische naam Andromeda, en het zeilschip Eos van Barry Diller zijn al voor de Siciliaanse kust gespot. Er zijn bussen en een helikopterplatform voor de klimaatbeschermde beroemdheden aangeschaft. Veel van de gasten, waaronder voormalig president Barack Hussein Obama en DiCaprio – die met zijn eigen stichting voor klimaatbescherming zich volledig voor de goede zaak inzet – beschrijven de opwarming van de aarde als “de grootste bedreiging voor toekomstige generaties”.

Op de “Celebrity-Klimaattop” zijn – eigenlijk – tweeten en posten op sociale netwerken verboden, volgens de roddelrubriek Page Six van de New York Post. Het evenementenplan is voor het publiek verborgen achter versleutelde websites. De deelnemers zouden hun reis nog steeds zelf betalen, maar na hun aankomst op Sicilië zou de miljarden dollars-zware  Google-groep alle kosten betalen. De Moeder Aarde redders zijn gepast gehuisvest in het exclusieve Verdura Resort, dat 2 golfbanen, tennisbanen, een privé-strand en een van 's grootste spa-omgevingen biedt.

Na lezingen – Naomi Campbell zal onder andere over Nelson Mandela oreren – en discussies over andere onderwerpen, zoals on-line gegevensbescherming, en mensenrechten, worden 's morgens en 's middags ontspanning en wellness aangeboden. Google stelt zich ook hier niet bescheiden op: Kamers met overnachtingsprijzen vanaf 820 euro en drie herenhuizen zijn voor de elitairen om gratis te bestellen.

Wie het liever gezellig heeft, kan afkoelen in het enorme Infinity zwembad met uitzicht op de kristalheldere Middellandse Zee of op het 1,6 kilometer lange privéstrand op het geïmporteerde extra witte zandstrand. Er zijn ook excursies langs de kust, naar lokale wijnhuizen en toeristische attracties.

Tot slot wacht er nog een concert met Sting, gevolgd door …

Lees verder bij de bron: fenixx


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Moslims worden wakker: vaccins zijn gemaakt van vuile dierlijke ingrediënten … eisen “Halal”

10% TV-kartel: Consumentenbond sleept Philips voor de rechter wegens te dure tv’s