in ,

Klimaatafkoeling bereikt weer eens nieuwe hoogten: tientallen zeeschildpadden dood gevroren

8moments / Pixabay

Het ziet er naar uit dat er vandaag de dag geen opwarming van de aarde zal plaatsvinden in Chicago. Zoveel als een feet (30cm) sneeuw werd verwacht in Chicago, en meer dan 30 cm in delen van Nebraska, Kansas, Missouri en Iowa. De National Weather Service heeft een sneeuwstormwaarschuwing – winter storm Bruce –  afgegeven voor een “grote” winterstorm zo vroeg in het seizoen.

Interessant dat gewone mensen – vooral de laatste tijd – kunnen zien door de opwarming van de aarde hoax,  dat de winter twee maanden te vroeg is gekomen. Ondertussen bewijzen de zogenaamde intelligentsia zich bijzonder oneerlijk te zijn. Het zou een beetje moeilijk te geloven zijn dat ze zo dom zijn om volledig te negeren wat er met de zon gebeurt en wat dat met ons hier op aarde doet.

Het lijkt erop dat hoe kouder het wordt, hoe wanhopiger de kooldioxidefanatici hun typemachines raken en het ene na het andere essay over de opwarming van de aarde na het andere uitproberen. Het is het bereiken van een koortsachtige hoogte van hysterie als het dramatisch kouder wordt.

Het loopt op veel plaatsen in de wereld op tot 20 tot 30 graden onder het normale niveau. Het is koud en wordt kouder. De zon dimt (helemaal alleen) en het beste waar wetenschappers van Yale en Harvard aan kunnen denken is geld uitgeven om de zon verder te dimmen door sulfaten in de bovenste atmosfeer te lanceren.

Het zal waarschijnlijk koud genoeg worden om een groot deel van de moderne beschaving, waarvan de gewassen gedecimeerd zullen worden, te verpletteren. Dit jaar, niet het volgende jaar, hebben we in september al sneeuw zien vallen en het klimaat verandert snel. We staan momenteel voor een snelle (niet langzame) afkoeling. Vertrouwen is al een vervagende herinnering voor de massamedia, maar als de waarheid eindelijk naar buiten komt zal niemand de medische wereld daarna nog vertrouwen.

Dood van de Schildpadden

Het was triest dat de duizelingwekkende temperaturen en de harde winden van Cape Cod in Massachusetts deze week de hartverscheurende dood van tientallen zeeschildpadden veroorzaakten. Veel van de schildpadden werden bevroren in het water gevonden, anderen spoelden aan op de wal. Enkele slachtoffers waren Kemp’s Ridley schildpadden, de meest bedreigde zeeschildpadden ter wereld. “Het was alsof ze in een flits diepgevroren waren, flippers in rare posities alsof ze aan het zwemmen waren,” zei Robert Prescott, directeur van de Massachusetts Audubon’s Society. Heel weinig in het nieuws over de vreselijke flitskoude die de mens dit Thanksgiving vakantieweekend moest doorstaan.

Terugkijkend

We kunnen terugkijken op september en oktober als we dit zien aankomen. Nog maar een paar dagen terug, op 21 november hadden we koude records uit 1895 die in Canada met 4 graden gebroken waren. Ook in drie gemeenschappen in Newfoundland en Labrador, waaronder het Wabush Lake, waar het kwik daalde tot -31,7 C. Koudste 22 november ooit voor zowel in Toronto als in Ottawa.

De temperatuur in Ottawa, de hoofdstad van Canada, en Toronto, de hoofdstad van de provincie Ontario, is op de 22ste dag in november 2018 in de geschiedenis een dieptepunt bereikt. De temperatuur daalde vanmorgen in Toronto tot -13 graden Celsius, waardoor het vorige record van -12,4 graden Celsius op deze datum in 1989 werd gebroken, aldus lezer Brent Chapman. Voeg daar de windkoeling aan toe en het voelde op een gegeven moment aan als -20 C.

De Oostkust heeft in 117 jaar, sinds 1901, niet zo’n koude Thanksgiving gezien. De temperatuur op Thanksgiving in Central Park daalde naar 19F (-7.2C), de koudste sinds 1901, en 28 november, 1901 en 30 november 1876 voor de tweede koudste Thanksgiving in de geschiedenis van New York City. U zult zien dat iemand zegt dat de kou wordt veroorzaakt door, u raadt het al, de opwarming van de aarde.

Lees verder bij de bron: Pensioenactivist

Ondertussen in de woestijn van Saudi Arabië: gigantische hoeveelheid aan paarse bloemen en een groene grasmat

Het hedendaagse Canada doet aan gedwongen sterilisatie van inheemse vrouwen en de niet zo uitstervende ijsberen

Klimaatwetenschappers geven toe aan grote wiskundige rekenfout nadat Global Warming studie is debunked

Het toekomstig weerbeeld? Geloof het of niet maar het wordt kouder!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoe duidelijk wil je het nog hebben? OM gaat tegen ALLE blokkeer-Friezen in hoger beroep

Het gelijk van Trump: CNN journo’s delen een duidelijk gephotoshopte foto van ‘Tunesische protesten’