Klimaatakkoord: gasverbruiker betaalt straks de rekening

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

2 reacties op “Klimaatakkoord: gasverbruiker betaalt straks de rekening”

  1. Karel Elegast schreef:

    Het hele CO2 verhaal is een hoax verzonnen door een elite om mensen op kosten te jagen door bijvoorbeeld enorm veel geld te investeren in zonnecellen en windmolens. Er zit praktisch geen CO2 in lucht (0.035 %) en de CO2 die er in zit worden door planten geabsorbeerd en omgezet naar zuurstof die afgegeven wordt aan de lucht. De afgelopen decennia is het CO2 percentage dan ook niet of nauwelijks gestegen. Dat betekent niet dat de olie en gas moeten blijven gebruiken want er zijn alternatieve technieken waarmee zeer goedkoop elektriciteit kan worden geproduceerd nl via een goedkoop en veilig nuclear systeem met de naam Thorium LFTR (zoek op internet youtube). Bij dit proces wordt Thorium als brandstof gebruikt en ongeveer 97 % van de spljtbare elementen worden omgezet. Dit vergeleken met de traditionele waterreactor waar men slecht 0.7 % van de nucleare energie uit de splijtstof haalt …

    Het is stuitend dat de NL overheid met geen woord rept over alternatieve vormen van electricitetsproduktie. Burgers worden niet geïnformeerd wat er aan de hand is in de wereld, welke technieken er al sinds jaren zijn ontwikkeld, de rol van de banken, de rol van de pharma industrie en nog zoveel meer zaken. De burger is alleen goed om belasting te betalen en hard te werken …. voor de rest moet hij vooral zijn mond houden …. DIT MOET OPHOUDEN !!!!

  2. Ronald schreef:

    Het zuiden van Europa gaat juist over naar meer gas, België gaat over op “Rijk”gas en Duitsland heeft nog een extra leiding aan laten leggen vanuit Rusland om extra gas te hebben… Het is kant en klare onzin en er zijn vele andere alternatieven zoals hierboven omschreven. En wat te denken van al dat kolen voor de nog te bouwen 1600 centrales wereldwijd op korte termijn en al het hout dat per diesel schepen aangevoerd worden om elektra centrales te laten draaien… Echt dit is kolder beleid van onze overheid.

Discuseer je mee?

Close
%d bloggers liken dit: