in , , , ,

Klimaatgekte bereikte Londen: Parlement kondigde “klimaat-noodtoestand” aan

De klimaathysterie heeft nu de Britse politieke elite bereikt. Afgelopen woensdag heeft het parlement een “klimaat-noodtoestand” uitgeroepen. Wat dit inhoud heeft men niet verklaard.

Al wekenlang demonstreren meerdere blanke Britse burgers van de zogeheten “Extinction Rebellion” tegen de gevolgen van een zogenaamd catastrofale klimaatverandering die volgens hen het einde van de mensheid zal betekenen. In deze context van de klimaathysterie demonstreerden ook de volgelingen van Greta Thunberg en scholieren van “School Strike for Climate”-groeperingen, zoals de Tagesspiegel rapporteert.

De demonstranten van verschillende gezindte hadden de regering steeds weer tot actie opgeroepen en eisten dat er maatregelen werden genomen tegen de vermeende door de mens veroorzaakte klimaatverandering.

De “Extinction Rebellion” lijkt bijzonder hardnekkig te zijn en een verhaal over het einde van de wereld te spinnen dat de mensheid uitgeroeid wordt als we niet onmiddellijk zouden overschakelen op de zogenaamde “groene ”. Vergelijkbaar met de middeleeuwse Flagellanten die zichzelf geselden en door de straten dwaalden om het einde van de zondige mensheid in te luiden.

Het Britse parlement reageerde woensdag op de protesten met een resolutie, die zonder uitzondering werd aangenomen, dat vanaf vandaag de “klimaat-noodtoestand” wordt afgekondigd.

Enerzijds is het besluit echter niet bindend en blijft het onduidelijk wat de noodtoestand eigenlijk betekent. Werkelijke instructies voor actie werden er niet van afgeleid.

Lees verder bij de bron: fenixx.org


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

E. Coli: het nieuwste shockingrediënt bij vaccinaties bij kinderen

GroenLinks, de weg met ons partij huurt ontslagen aanrander doodleuk opnieuw in