Klimaatgekte komt naar u toe: straten massaal open gegraven, honderden miljoenen euro’s schade

dayamay / Pixabay

Bent u klaar voor jarenlange omleidingen, werklui en afzettingen in uw buurt? U kunt maar beter zorgen dat u het doet, want het klimaatakkoord betekent één ding: bijna alle straten moeten worden opengebroken om voldoende kabels te leggen voor de megalomane energietransitie die en voor ogen hebben.

En dat gaan we behalve zien ook voelen. In onze portemonnee.

Het betekent één ding: heel het land moet overhoop gehaald worden. Niet alleen uw persoonlijke financiën (want via de belastingheffing moet de staat het allemaal ergens van betalen, nietwaar?), maar zelfs het aangezicht van uw dorp of stad moet wijken.

Nee, ik heb het dan niet eens over die kolossale windmolens die als paddestoelen uit de grond springen (en waag het maar eens je daar tegen te verzetten). Maar dichter bij de grond. Of er vlak onder. Want het VVD/GroenLinks-Klimaatakkoord betekent één ding: alle straten moeten worden opengegraven om er nieuwe kabels bij te proppen.

De door en Klaver gewenste energietransitie maakt dat onontkoombaar:

“In het Klimaatakkoord is afgesproken dat de belasting op gas de komende jaren omhoog gaat en die op omlaag. Het doel: Nederlanders moeten meer stroom gaan gebruiken in plaats van gas. Ook moeten we massaal overstappen op de elektrische auto. ,,Netbeheerders zien dat de elektriciteitsnetten flink verzwaard moeten worden’’, zegt Dorée.

En dat betekent ook dat de Nederlandse bodem flink op de schop moet. ,,Veel stroomkabels zullen vervangen moeten worden door grotere en zwaardere kabels. Dat gebeurt in een bodem waar nu ook op grote schaal warmtenetten worden gepland.’’”

Kortom:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We worden allemaal geboren als creatief genie en school doodt dit

Mercedes betrapt op ‘bespioneren van bestuurders met geheime volgapparatuur’