Klimaathoax, de freakshow van staatsomroep en KNMI vergeten voor het gemak kouderecords

De rond de klimaathoax en het temperatuurrecord van afgelopen week vragen meer reflectie van de MSM, maar vergeet dat maar. Wij doe het wel zelf.

Herkenbaar is vooral de opwinding bij bladen als Metro, en bij RTL. Èn, dat de NOS er een waarlijke strategie op na houdt het er bij iedereen in te rammen dat de klimaatverandering….

In alle opwinding zou je namelijk bijna vergeten, dat we hier met een freakmoment te maken hadden.

Onze hittevariant van 1 februari 1953, zoals Dick Kraaij hieronder zeer terecht constateerde.  Bij de NOS viel ergens te lezen dat het juiste moment essentieel was – terugvinden kan ik het niet meer. Elders zie je echter ook hoe men denkt:

Leuk gedaan door Metro, en heel verhelderend. Waarom schrijft de NOS dat niet? Omdat het u eens achterdochtig zou kunnen maken over de realiteit van de geprofeteerde angstvisioenen die over het klimaat werden gedebiteerd door een reeks belanghebbenden.

Dat juli tot vorige week relatief tot de koudste maanden van 2019 behoorde bleef al helemaal buiten beeld. Voor kouderecords is nooit belangstelling……..

Lees verder bij de bron: Veren Of Lood

Zonneminimum: Rusland in de ban van zomerkou, temperatuurrecords gaan eraan en flinke vorst


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Politie verloederd: ‘Enorme amateurisme’ oorzaak diefstal 23 dienstwapens

Verrassing! Klimaattafelpausen Samsom, Nijpels en van Geel blijken inhalige geldwolven