in , , ,

Klimaathoaxers willen dat we massaal aan geboortebeperking gaan doen

Het is jammer dat mensen zelf vaak niet beseffen hoe krankzinnig ze bezig zijn.

Zoals volwassen mensen die aan de lippen van Greta Thunberg hangen die haar script thuis heeft laten liggen en vrouwen die zich laten steriliseren om het te redden.

Normaal denkende mensen komen zo langzamerhand op het punt dat ze het woord “klimaat” niet meer kunnen horen zonder onpasselijk te worden.

Lezers hier weten uiteraard dat de klimaathysterie behoort tot de grootste oplichtingstrucs ooit uitgehaald door de welbekende Sekte via hun filiaal de Club van Rome en dat een marketingproduct van deze hoax de kleine klimaatheks Greta Thunberg uit Zweden is.

Niemand schijnt te beseffen hoe idioot volwassen mensen eruit zien als ze aan de lippen van deze 16-jarige misfit hangen en wachten op haar goddelijke woorden. Echter, deze woorden schijnen alleen te komen als ze goed is voorbereid, want als ze haar script thuis heeft laten liggen, dan gaat het hopeloos mis.

En als we het dan toch over kinderen hebben, dan hebben we hiermee direct het volgende doelwit van de klimaatmafia. De kinderen die er al zijn, zullen worden gehersenspoeld en ingezet om de grotere agenda te bevorderen en als alles volgens plan loopt zullen er na deze lichting veel minder kinderen volgen.

Enige tijd geleden schreven wij een artikel over de 11.000 wetenschappers die alarm sloegen omdat er teveel mensen op de wereld zijn en dat er snel maatregelen genomen dienen te worden:

“Omdat de wereldbevolking nog steeds met ongeveer 80 miljoen mensen per jaar toeneemt oftewel 200.000 per dag moet deze worden gestabiliseerd en idealiter worden gereduceerd binnen een raamwerk dat de sociale integriteit garandeert. Er zijn bewezen en effectieve methodes die de mensenrechten versterken, terwijl ze tegelijkertijd de vruchtbaarheid verminderen, waardoor ook de gevolgen voor de broeikasgassen uitstoot en het verlies van biodiversiteit minder heftig zullen zijn.

Deze methoden zullen inhouden dat er voor alle mensen gezinsplanning komt, dat er obstakels uit de weg zullen worden geruimd om hier toegang toe te krijgen en dat wij ook volledige gendergelijkheid zullen bereiken, waarbij basis- en voortgezet onderwijs de wereldwijde norm voor allen moet worden, in het bijzonder voor meisjes en jonge vrouwen.

De belangrijkste initiatiefnemer van bovenstaand document is professor William Ripple die uiteraard de mens de oorzaak geeft van de huidige “klimaatcrisis” en die een groot voorstander is van geboortenperking om de arme planeet te sparen.

En zo komen we in de volgende fase van deze krankzinnige wereld terecht, waar vrouwen geen kinderen willen omdat deze de planeet teveel zouden belasten.

Dit gaat zelfs zó ver dat vrouwen tegenwoordig bereid zijn om zich te laten steriliseren, zodat ze geen enkel risico lopen om misschien toch een nieuwe wereldburger te produceren.

Vroeg of laat komen leugens altijd uit, maar dan zal het te laat zijn voor al die vrouwen die zich hebben laten steriliseren op basis van één grote oplichtingstruc. Net als Angela Jolie haar borsten zonder reden heeft laten verwijderen, bleek …

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kamervragen over verplichte belastingaangifte met het commerciële eHerkenning

Komt er een crisis in 2020? (slot)