in , , ,

Klimaathoaxgekte: energierechten kopen of boete betalen, moet van EU

Er is geen probleem, er is alleen een EU-deadline die nergens op is gebaseerd

Het had iets voorspelbaars, die klimaathoax. Elke linkse eindigt met extra belastingen, en er ontstaat altijd een machtsprobleem.

Dat de een machtsprobleem zou gaan betekenen was voorspelbaar, en je moet wel een D66-gelovige zijn om te denken dat er iets goeds van voortgaande centralisatie kan komen in een zo ‘diverse’ omgeving.

Leest u even mee tussen de regels door?

klimaathoax

Ergens onderweg is men er kennelijk mee akkoord gegaan dat elk land ‘energierechten’ kreeg. Wat neerkomt op een eigen verplichting duurzaam op te wekken of een boete te betalen.

Vandaar dat het hele land wordt volgezet met van die afgrijselijke windmolens zonder dat we veel opschieten:

onderhandelt met meerdere Europese landen over de aankoop van duurzame energierechten. Dat bevestigt het ministerie van Economische Zaken en . Eind dit jaar moet 14 procent van de in Nederland opgewekte energie duurzaam zijn volgens Europese doelstellingen, maar dat dit doel gehaald wordt lijkt bijna uitgesloten. Door rechten op te kopen van landen met een overschot voorkomt Nederland sancties uit Brussel.

Want sancties ….

Lees verder bij de bron: Veren Of Lood


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
1 jaar geleden

De dictatuur wordt steeds erger en we hebben maar slaafs te knielen voor de EU criminelen na het weggeven van de nl macht aan die criminele mogendheid.

NEXIT referendum NOW !!!
1 jaar geleden

De EU gaat gewoon verder als de burgers niet massaal in actie komen. Dat zijn de woorden van Junckers zelf.
De vraag is alleen wanneer is het moment daar dat de burgers massaal de gele vesten aan trekken.
Burgers zijn massaal voor de gek gehouden door oprichters van de EU. Wat een samenwerkingsverband moest worden is nu niets minder dan een dictatuur geworden.

Clara
1 jaar geleden

Kijk, wachten tot we een Nexit (Nederland uit Europa) kunnen realiseren zal jaren getouwtrek kosten. Wat we wel snel kunnen doen, als mensen wakker en moedig zijn, is Europa uit Nederland verwijderen. Hoe? Gewoon het heft in eigen hand nemen, eigen besluitvorming eerst, en autonoom.
In feite is de Eu een totaal overbodige bestuurslaag die geforceerd over ons land en de andere landen is uitgerold, als een coupe d’état, met onverkozen en te duur betaalde poppetjes. Daar zijn we geen gehoorzaamheid aan verschuldigd. De EU is in essentie een onwettelijk geplaatst instituut dat op een steeds meer dictatoriale manier controle uitoefent. Afgelopen hadden verschillende landen in europa zo’n bestuursvorm. Wat voor -isme noemden we die landen?

1 jaar geleden

Een andere regering in den Haag, lees een PVV/FvD kabinet misschien aangevuld met 50 plus en een VVD ZONDER Rutte, moet de eerste stap zijn in de goede richting. En dat is echt een haalbare stap.

Uw privacy als EU-geschenk aan Washington

Bananenrepubliek Nederland: Ministerie snapte jarenlang eigen wachtgeldregeling niet