in ,

Klimaatleugen nummer zoveel: de winterperiode in Montana is al 42 dagen voorbij, temperatuur blijft -27°C

Winter is (was) 42 dagen weg – Min 17F (-27,2°C) in Montana. De opwarming van de aarde is gewoon veel hete lucht. Heet genoeg om de wereld te bevriezen met de komst van de volgende mini-ijstijd. In principe is het verhaal op de grond dat de winter temperaturen een volledige 60 dagen te vroeg zijn aangekomen.

Wat we medio januari zouden verwachten, ervaren we medio november. Voordat de winter hier komt zijn de meeste mensen op het noordelijk halfrond moe van de winter.

Minus 17F in Montana – Minus 15F in North Dakota. Dat is respectievelijk -27,2°C en -26,1°C . “En dan te denken dat de winter nog maar 42 dagen verwijderd is…..”, zegt meteoroloog Kevin Lawrence. In was het erger op 12 november 2018. Siberische temperaturen zijn gedaald tot -40°C (-40°F)

Dit wordt beschouwd als zeer koud voor deze tijd van het jaar, wat 13-16 graden afwijkt van de norm.

Klimaat – informatie – terrorisme

Hoe zullen klimaatwetenschappers, alle 97 procent van hen, leven met de vernedering van het feit dat ze zo verkeerd zijn? Washington’s gladstrijkende, zichzelf belangrijk gemaakte heersende klasse, The New York Times en de meeste andere media zijn niet langer kranten in de traditionele zin van het woord, maar pleitbezorgers en propaganda kanalen van de liberale Democratische Partij, die allemaal fanatiek de opwarming van de aarde bevorderen als het de Big Chill is die op ons neerdaalt. Om ze het voordeel van twijfel te geven door ze uitgevers van nepnieuws te noemen, lijkt me te vriendelijk voor ontwikkelaars en verstrekkers van informatieterrorisme.

Stel je voor dat de burgers van 27 staten wakker worden van de winterstormwaarschuwingen en vriestemperaturen op 15 november 2018. Denkt U dat ze, als ze naar buiten stappen, twijfels zouden hebben over de opwarming van de aarde? Winterstormwaarschuwingen zijn van kracht voor 27 staten. Maar hey het is nog geen winter, maar de corrupte Democraten maken zich daar niet druk om. Het kwik in San Antonio, Texas, stortte zich vanochtend in de luchthaven van San Antonio (-5C) op 23F (-5C), en verbrokkelde het record voor de op drie na koudste dag in november en verbrijzelde een record van 102 jaar. Overal in het midden en oosten van de Verenigde Staten worden nieuwe records voor sneeuw en kou gevestigd.

De opwarming van de aarde toont de harde werkelijkheid, een koude werkelijkheid die je botten laat pijn doen van de kou en de luchtbel van liberale arrogantie zal doen opwaaien. Een groep activisten heeft een sit-in protest opgevoerd voor het congresgebouw van de Democratische leider Nancy Pelosi. Sunrise, een progressieve milieubeweging, organiseerde het protest om Democraten ertoe aan te zetten resoluter op te treden tegen de klimaatverandering nu ze de controle over het Huis van Afgevaardigden hebben. Het is de Big Chill, maar ze zijn allemaal heet onder de kraag.

Ondertussen liep op dezelfde dag liep de temperatuur in Texas op tot 25 graden onder het gemiddelde volgens het U.S. Weather Prediction Center in College Park, Maryland. Die nachttemperaturen in Dallas daalden tot 27F (-2.8C), een volledige 5 graden F onder het vriespunt en mogelijk in het bereik van eerdere koude records voor die datum. Ondertussen, kunnen Dallas en Austin vanavond ook lichte sneeuwbuien verwachten in de winter die ongeveer over 40 dagen begint. Het zou mooi zijn als er zo veel warmte in de atmosfeer was als er in de corrupte Democratische hersenen zit.

Mensen zonder voldoende hersencellen (corrupte en media)  kunnen de voor de hand liggende verschuiving naar de koude kant niet zien. Het maakt niet uit hoe koud en hoe vroeg die kou komt of hoe lang de kou blijft – zij zullen zich warm blijven voelen. Het zit allemaal in hun hoofd en in politieke kringen lijkt het wel wat op te warmen.

Zo is het met veel zaken. Gun control freaks, bijvoorbeeld, willen geweren wegnemen van particulieren en ze allemaal bij de corrupte overheid achterlaten. Dat is geen wapenbeheersing, dat is dictatuur = overheidscontrole. De Gun control freaks begrijpen ook niet dat geweren en pistolen niet de enige wapens die verantwoordelijk zijn voor de enorme verhoging van massamoorden dit afgelopen decennium. Er zijn chemische wapens, farmaceutische drugs voor depressie die marginale mensen over de rand van de grens drijven om met geweren/pistolen te doden.

Centrale staten waar de temperaturen 10 tot 20 graden onder de normale waarde liggen tot ver in het zuiden van Texas. Uit het laatste klimaatrapport van het – tot op het bot corrupte – IPCC blijkt duidelijk dat de meeste klimaatwetenschappers misleid – of omgekocht – zijn en meer dan klaar staan om de rest van ons te misleiden.

Moge God hun zielen verdoemen

Is het te hard om te zeggen dat God hun zielen moge verdoemen? De woorden zijn betekenisloos, want ze hebben hun eigen ziel verdoemd door tegen God, tegen de natuur, tegen de werkelijkheid tegen de waarheid in te gaan. Het is moeilijk om iets in de geschiedenis te vergelijken, hoewel corrupte nazi Bilderberg trekpop politici en de ”elite” altijd al hebben gelogen.

De opwarming van de aarde is zo uit de hand gelopen dat we in Australië een record aan door vrieskou vernietigde wijngaarden aantreffen. Tachtig procent van de oogst is verloren. November sneeuwval veroorzaakte enorme schade aan de Kasjmir appelboomgaarden. De eerste november sneeuwval in Kasjmir sinds 2009 “een catastrofe”. Nu de appeloogst nog moet worden voltooid, veroorzaakte de sneeuwval wijdverspreide schade aan de steunpilaar van de Valley economie – de tuinbouw. De directeur van de staatstuinbouw Manzoor Qadri zei dat de fruittelers “zware schade” hadden geleden, en legde uit dat sommige boomgaarden in Anantnag en Shopian 60 tot 70% van de vruchtdragende capaciteit hadden verloren.

Op 11 november hebben we een winterstormwaarschuwing van de National Weather Service in Amarillo Texas (TX) en op 10 november lezen we dat de wijnmakers in de Grote Zuidelijke regio van West-Australië te lijden hebben van een vorstgebeurtenis die tot 80 procent van hun wijnstokken heeft beschadigd.

De opwarming van de aarde is een mentale ziekte en niet iets wat de planeet overkomt. The Guardian neemt deel aan de global warming hysterie door te schrijven: volgens onderzoek.

“De hittegolven beschadigen ernstig de vruchtbaarheid van mannelijke insecten en door de opeenvolgende hete dagen worden ze vrijwel gesteriliseerd”.

“Door de opwarming van de aarde komen hittegolven steeds vaker voor en wordt het wild vernietigd, en de studie kan een manier aan het licht brengen waarop deze twee trends met elkaar verbonden zijn. De wetenschappers achter de bevindingen zeiden dat er ook enige relevantie voor mensen zou kunnen zijn: de zaadcellen van westerse mannen zijn in de afgelopen 40 jaar gehalveerd”.

Waar mainstream publicaties de moed hebben om dit soort dingen te publiceren, terwijl  de wereld dramatisch afkoelt in het licht van de afnemende zonneactiviteit, is door niemand te raden. Aangezien de opwarming van de aarde geen probleem is, wat is dan het probleem? In een studie gepubliceerd in The Lancet, noemden onderzoekers luchtvervuiling de

“grootste omgevingsoorzaak van en vroegtijdige dood in de wereld van vandaag”.

Meer dan 9 miljoen vroegtijdige sterfgevallen werden veroorzaakt door luchtvervuiling in 2015, bijna 16 procent van de sterfgevallen wereldwijd. Dit was drie keer meer sterfgevallen dan toegeschreven aan tuberculose, malaria en samen. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), ademt 92 procent van de wereld vervuilde lucht en is luchtvervuiling een belangrijke oorzaak van long- en luchtweginfecties, hartziekten en kanker. Nochtans, waar velen er niet in slagen om te overwegen is: dat binnen luchtvervuiling  eigenlijk net zo gevaarlijk kan zijn als openluchtluchtvervuiling.

De niet-bestaande opwarming is geen probleem, maar chemische en zware metalen vervuiling -o.a. door – wel! Ook stierven er volgens het NIH in 2017 meer dan 72.000 mensen aan een overdosis drugs – ongeveer 200 per dag. Dat aantal is meer dan vier keer zo hoog als het aantal dat in 1999 stierf aan drugsmisbruik: 16,849. De cijfers zijn ongeveer 15 procent hoger dan de 63.632 druggerelateerde sterfgevallen in 2016. Hoe komt het dat we de opwarmende menigte hier nooit over horen huilen?

We lezen ook dat er sneeuw ligt aan de Mexicaanse grens. Ook hadden we de vroegste sneeuwval in Houston in de geschiedenis. Vroegste meetbare sneeuwval in Monroe, Louisiana, in recordtijd, breekt het vorige record met 10 dagen. En het was de meest sneeuwzekere start van het sneeuwseizoen in Wichita, Kansas in het record.

John Kerry wint de Climate Idiot Award voor 2018

Europa wordt geconfronteerd met nog grotere politieke onrust en de mogelijkheid van massale migratie import uit Afrika, tenzij de wereld de dreiging van klimaatverandering dringend aanpakt, aldus de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken nazi Bilderberg trekpop John Kerry. “We stevenen af op een catastrofe, tenzij we zeer snel reageren op enkele levensbedreigende uitdagingen. We hebben een klimaat verlagende president die ons uit de klimaatovereenkomst van Parijs trekt op een moment dat het er letterlijk elke dag toe doet”.

Een Amerikaanse president die de moed heeft om op te komen voor de waarheid en er iets aan te doen, is geen goed idee en zou uiteindelijk wel eens het einde kunnen betekenen van de Democratische partij, die alles inzet op de ”waarheid” van de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde, die elke dag weer onjuist blijkt te zijn. Meer beschrijvend zijn ze een zonloze partij die volledig negeert wat er in de zon gebeurt en welk effect dit op aarde heeft. De catastrofe van onze wereld is geen door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde, maar vervuiling door chemische en zware metalen  en psychopathische geesten – politiek en media – die het publiek voor altijd blijven voorliegen over alles wat echt belangrijk is.

De opwarming van de aarde is dood bij aankomst. We leven in een verkoelende wereld omdat we rond een tijdelijk verkoelende zon draaien. Het is al eerder gebeurd en zal steeds weer gebeuren omdat de zon in cycli loopt, net als al het andere. Maar goed, de aarde is vlak, de zon draait om de aarde en we hebben te maken met een door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde.

Het verhaal is nog niet voorbij. Het is nog maar net begonnen.

De wereldwijde koeling is net op gang gekomen, omdat we net een grootse zonneminimum binnengaan. Op 16 november heeft een herfst sneeuwstorm aan de oostkust een ravage aangericht, meer dan 7.000 vluchten geannuleerd, meer dan 300.000 inwoners van New York City zaten zonder stroom, en kinderen waren gedwongen om op school te overnachten. Het ruwe weer heeft bijgedragen tot minstens zeven sterfgevallen in de V.S., schreef de Associated Press. Die sterfgevallen, en de vele klimaatsterfgevallen die in de komende jaren zullen vallen, zullen door de vreselijke koude zijn niet door enorme hitte.

De krantenkoppen lezen: Het valse nieuws op Facebook doodt mensen. Het nepnieuws – propaganda verspreid door de corrupte gevestigde media – over de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde zal ook mensen doden omdat het individuen, families, steden en steden onvoorbereid achterlaat op de aanval van de kou. Het zeer misselijkmakende New Yorker Magazine is all in for the faked manmade global warming scam. Wil je het geklets van de overtuigde lezen; wat betekent dat je jezelf ziek wilt maken door te lezen hoe slecht de conceptuele geest zichzelf kan verliezen in zijn ideeën – ga je gang. Zieke geesten die gescheiden zijn van de werkelijkheid denken dat iets zeggen zoiets is – dat het zo is.

Het nieuws over de opwarming van de aarde is meedogenloos

Het PBS publiceerde als nieuws, ”In Augustus 2017 overspoelde Orkaan Harvey  Houston met zeven dagen van verpletterende regen”. Toen de wetenschappers teruggingen om historische weerpatronen te bekijken, meldden zij dat Harvey 20 percenten meer regen dumpten dan het typisch gedaan zou hebben. De boosdoener: klimaatverandering. Vandaag de dag weten we dat Harvey geen uitbijter was. Een nieuwe studie, woensdag gepubliceerd in Nature door hetzelfde lab, meldt dat de klimaatverandering de regens van de orkaan Katrina, de orkaan Irma en de orkaan Maria met 4 tot 9 procent heeft geïntensiveerd. De onderzoekers voorspellen dat door de opwarming in de toekomst de totale neerslag van de meest extreme orkanen en tropische cyclonen met wel 30 procent kan doen toenemen.

Dit is allemaal waar, behalve het verwarmende deel. Het is de toegenomen kosmische straling die meer bewolking creëert die verantwoordelijk is voor de toename van de neerslag en die wordt veroorzaakt door de afnemende zonneactiviteit die afkoelt en niet opwarmt. De bovenstaande video komt uit Turkije, dat hard werd getroffen door sneeuw van deze toegenomen neerslag veroorzaakt door de wereldwijde afkoeling.

The Guardian schrijft opnieuw: “China, Rusland en ’s huidige klimaatbeleid zou de wereld boven een catastrofale +5C van opwarming aan het einde van de eeuw drijven, volgens een studie die de klimaatdoelstellingen van verschillende landen rangschikt. De en Australië lopen slechts licht achter met beide landen die de wereldwijde temperatuurstijging gevaarlijk boven de 4C boven het pre-industriële niveau uitstijgen”, aldus de krant.

Ik vraag me af of ze de decennia van afkoeling die als eerste zal komen, hebben berekend.

Lees verder bij de bron: Pensioenactivist

Het toekomstig weerbeeld? Geloof het of niet maar het wordt kouder!

https://twitter.com/WsNL_Henry/status/1064835191687077888


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
via http://blog.zorgkiezer.nl/zorgverzekeringen/infographic-welke-zorgverzekeraars-horen-bij-elkaar/

Zorgverzekeraars hebben nog maar 1/3 van de ziekenhuizen gecontracteerd voor 2019

Leiden benzineprotesten in Frankrijk tot een explosie van sociale onrust?