in , , ,

Klimaatmeisje Greta heeft nog geen middelbare school diploma, krijgt wel EREDOCTORAAT

SarahRichterArt / Pixabay

Iedereen heeft onderhand natuurlijk gehoord van Greta Thunberg. Mevrouw is een radicale klimaatactiviste… en nog maar 16 jaar oud.

Het is natuurlijk dieptriest dat radicaal-links haar inzet voor hun persoonlijke hobby's, maar ja, zo rollen die feeksen nou eenmaal. Het idee is natuurlijk dat ze zich en hun politieke gekkigheid achter een kind verstoppen, zodat wij van rechts geen kritiek durven leveren.

Doen we dat wel, dan zijn we meteen “heel gemeen” enzo.

Afijn, die Thunberg krijgt nu een eredoctoraat van de Belgische universiteit in Mons.

Greta Thunberg wurde schon vielfach geehrt, jetzt will eine belgische Uni der Schülerin einen Ehrendoktortitel verleihen. Selbst der Friedensnobelpreis ist womöglich nicht mehr weit – sofern man dem Gespür der Buchmacher traut.

Let wel, Thunberg heeft haar middelbare school niet eens afgerond. Desalniettemin krijgt ze nu een eredoctoraat. En, om het nog erger te maken: volgens de bookmakers is ze de grote favoriet om een Nobelprijs te krijgen.

Zoals -Europarlementariër Derk Jan Eppink zegt:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Deplatforming komt op stoom: Facebook verwijdert het rechtse Natural News definitief

Jonge Baudet aanhangers zijn beetje dommig, dromen van strijd met ‘de gevestigde orde’