Klimaatreligie op de schop: IPCC erkent dat mens toch niet verantwoordelijk is voor opwarming

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. antonie musmint schreef:

  De schrijvens van het JDreport zouden zich een stuk nuttiger kunnen maken door ergens terug te vinden waar het IPCC of een andere groep serieuze wetenschappers WEL heeft beweerd dat de menselijke uitstoot van CO2 de enige bron van opwarming was… Dat zou pas wereldnieuws zijn.

 2. Clara schreef:

  Het punt is dat wetenschappers in de MSM vnl.genegeerd worden Weet niet meer waar, maar heb op een amerikaanse site gelezen dat het het Parijse klimaataccoord is opgesteld door 1 medewerker van het Tavistock Instituut. Er is dus duidelijk een politiek-ideologische agenda.
  En de ‘veranderingen’ van het weer (klimaat?) worden dus wel veroorzaakt door mensen, doelbewust gedestabiliseerd. Het doel- wereldcontrole, globalisme:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=m7OSMex6txg . Al zo lang bekend, het wordt tijd dat deze video viraal gaat worden.

 3. Ruudmens schreef:

  Zo doorzichtig weer dit… Eerst een bevinding uit het IPCC rapport compleet uit de context trekken (de “gewraakte zin” op pagina 7 gaat duidelijk over het na-ijl effect van de uitgestoten broeikasgassen tussen de pre-industriële periode tot nu, waarbij de verder te verwachten opwarming die hieraan is toe te schrijven waarschijnlijk niet meer dan 0.5 graden bedraagt maar verdere temperatuurstijging door aanvullende uitstoot na vandaag komt hier nog bovenop komt), om vervolgens met de welbekende dooddoener “wetenschappers concludeerden eerder al…” te komen. Welke wetenschappers? Waar dan? En hoe verhoudt deze conclusie zich tot de bevindingen van de andere >90% van de wetenschappers die wél het erover eens zijn dat de mens een cruciale bijdrage levert aan de temperatuurstijging? Verder is het artikel erg slecht geschreven: enorm tendentieus en bedoelt om weer volop op de onderbuik in te beuken. Hopelijk trapt niemand erin.

Discuseer je mee?