in , , , ,

Klimaatvoorspellingsmodellen zijn allemaal gemanipuleerd om valse ‘bewijzen’ te produceren

Zal de angst voor het broeikaseffect binnenkort zijn laatste dag zien? Een groeiend aantal deskundigen spreekt zich uit over binnen de klimaatwetenschappelijke gemeenschap. Klimaatwetenschap zit vol met statistische , en andere integriteitskwesties – en dat is nog voordat de erbij betrokken raakt.

Terwijl alarmactivisten van klimaatverandering beweren dat de in consensus is over het broeikaseffect, is het feit feitelijk dat deze zogenaamde consensus volledig gebaseerd is op frauduleuze gegevens en valse voorspellingsmodellen. En dat feit alleen al zou elk model “ongeldig” moeten maken.

Het klimaatveranderingsdebat is nog lang niet ten einde, want de klimaatgekkies verdubbelen nu hun retoriek en nemen extreme maatregelen om ervoor te zorgen dat hun verhaal hoogtij viert. Massa censuur van klimaatverandering scepsis komt naar boven drijven op veelal linkse (social) media, net als de systemische onderdrukking van elke stem die de vooraf bepaalde leugen in twijfel trekt. Ondertussen draait de propagandamachine op topsnelheid, waarbij allerlei onzin door dezelfde kliek wordt uitgebraakt over hoe de wereld over tien jaar eindigt als we geen socialistisch groen beleid gaan voeren, zoals de Green New Deal.

De CO2-hoax

Er is geen tekort aan deskundigen die kritisch staan ​​tegenover de huidige hypothesen voor klimaatverandering, en er zijn veel kritieken te krijgen. Marc Morano, een expert in klimaatscepticisme van Climate Depot, is herhaaldelijk op pad gegaan om het dogma van de klimaatverandering te bespreken en de onheiligheid van de zogenaamde klimaatwetenschap te illustreren. In een recent interview met Fox en vrienden heeft Morano veren verstoord door uitleg te geven over dat de wetenschappelijke realiteit is dat kooldioxide eigenlijk geen vervuiling is.

Een toenemend aantal wetenschappers durft zich uit te spreken over deze biologische realiteit.

NASA-astronaut en geoloog Harrison H. Schmitt wordt als volgt geciteerd: “Dankzij de eenduidige demonisering van dit natuurlijke en essentiële atmosferische gas door voorstanders van overheidscontrole op energieproductie, is de conventionele kennis over kooldioxide dat het een gevaarlijke vervuiler is . Dat is gewoon niet het geval. ”

MIT klimaatwetenschapper Richard Lindzen heeft ook de mening uitgesproken dat CO2 geen bedreiging is.

“CO2, moet worden opgemerkt, is nauwelijks giftig. Integendeel, het is essentieel voor het leven op onze en niveaus zo hoog als 5000 ppm worden als veilig beschouwd op onze onderzeeërs en op het ruimtestation (de huidige atmosferische niveaus liggen rond de 400 ppm, terwijl we door onze ademhaling indoorniveaus kunnen halen die veel hoger liggen), “zei Lindzen naar verluidt in 2017.

Mike Adams, oprichter van Natural News en Brighteon.com, heeft herhaaldelijk geschreven over de voordelen die de verhoogde CO2-niveaus hebben gehad op de planeet, en merkt op dat het van essentieel belang is voor het plantenleven om te bloeien. ‘

Lees verder bij de bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Multicultistad Malmö raadt zijn personeel aan om binnen te blijven en zo min mogelijk naar buiten te gaan

JIT vaart blind op twijfelachtige CIA bron Bellingcat bij aanwijzen ‘Russische daders’ MH17