in ,

KLM ingestort, ruim meer dan een half miljard euro aan belastinggeld in rook opgegaan en daar komt nog de miljarden steun bij

white plane flying during golden hour

volksverlakker Hoekstra kocht vorig jaar 60 miljoen aandelen Air France-KLM tegen een gemiddelde koers van € 12,35,  de koers was gisteravond nog € 3,146 ofwel een verlies van € 9,204 per aandeel ofwel een totaal verlies van € 552.240,–, kortom ruim meer dan een half miljard aan opgegaan in rook…….

Daarbij heeft Hoekstra als transactiekosten € 2.200.000,– moeten betalen, plus een onbekend bedrag aan ‘fee' voor ABN Amro die de transactie uitvoerde……… (let wel: staatsbank ABN Amro!)

De vakbonden zijn intussen akkoord met het inleveren van salaris tot 2025, ook voor de piloten, waarmee weer miljarden vrijkomen voor deze ‘luchtreus' (ha! ha!)……. Ja ik lach wel, maar er worden kapitalen in een bedrijf gestoken dat uiteindelijk wel eens failliet kan gaan*, immers we weten nog lang niet of mensen weer eenzelfde reispatroon zullen aannemen als voor de uitbraak van het Coronavirus (nadat dit virus definitief weg is >> al zal man dan toch heel drastisch anders om moeten gaan met het virus, zie , in eerste instantie wat meer overlijdens maar nu praktisch geen nieuwe besmettingen, terwijl het sociale leven daar gewoon doorging en -gaat……>> als we op dezelfde manier als hier in Nederland [en de meeste andere landen], om zouden gaan met een heftig griepvirus, zou zo'n epidemie ook veel langer aanhouden en waarschijnlijk zelfs in golven terugkomen [in feite is het Coronavirus ook een heftig griepvirus…..])

Terug naar de geweldige Hoekstra die men zo bejubeld in de media, grote onzin uiteraard, zie alleen maar zijn handelen in Air France-KLM…….. Ach ja, de Nederlandse media zien het blijkbaar als hun taak om het 3 uit de wind te houden, waar men dit afbraakkabinet zelfs prijst voor de Corona-aanpak……. ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Van begin tot eind één grote janboel met tegenstrijdige adviezen en enorm veel dom gelul!!!

Maar fijn te weten dat we door minister Hoekstra zomaar ruim meer dan een half miljard aan door ons betaald belastinggeld zijn kwijtgeraakt…….. ‘Goed hè?' En Hoekstra mag gewoon blijven zitten, moet je in het bedrijfsleven proberen……..  (en dan sprak ik niet eens over de miljoenen die vanwege de Coronacrisis in bedrijven zijn gestoken, die het ofwel niet nodig hadden, dan wel voor die al op het punt stonden failliet te gaan en dat alsnog zijn gegaan…..)

* Men durft te beweren dat de KLM en Schiphol belangrijk zijn voor onze , terwijl echt deskundige economen daar al lang gehakt van hebben gemaakt!!!

Zie ook

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gewoon in prachtig Nederland: ‘Geluiden over knokploegen tegen asielzoekers’

Sinterklaas Rutte en Grapperhaus: bonus van 300 euro netto voor alle politiemensen