in , , ,

Klokkenluider die tijdstip van Iran oorlog bekent maakte is vermoord

geralt / Pixabay

De Joodse advocaat David Goldberg die eerder dit jaar met opmerkelijke inside informatie kwam over de komende oorlog met is dood.

Hij werd dood in zijn appartement aangetroffen, zijn vrienden zeiden dat hij bang was voor zijn leven en niemand gelooft dat hij een natuurlijke dood is gestorven.

In mei van dit jaar schreven wij een uitgebreid artikel over de komende oorlog met Iran deze herfst. Een oorlog waarin door Amerika zal worden aangevallen met tactische kernwapens die Iran voorgoed van de aardbol moeten vergen.

Uit het eerdere artikel in mei:

De hiernavolgende informatie is afkomstig van een Joodse advocaat, David Goldberg. Deze heeft op zijn beurt de informatie van “Isabel”, een schuilnaam voor iemand die tot voor kort werkzaam was in het Witte Huis.

De informatie van Isabel zegt dat Donald samen met zijn clubje adviseurs zoals de levensgevaarlijke John Bolton, bezig is met de voorbereiding van de invasie van Iran.

Tijdens deze grondinvasie die in de herfst van 2019 zal plaatsvinden, zal er gebruik worden gemaakt van tactische kernwapens.

Iran zal volledig met de grond gelijk gemaakt worden en de geplande kosten bedragen nu al 2,5 keer die van de oorlog tegen .

De oorlog zal overal worden gepromoot door de mainstream media die zo goed als volledig in handen zijn van de mafia.

Trump staat uiteraard volledig onder controle en is bereid alles uit te voeren zoals hem wordt opgedragen door zijn handlers.

De aanleiding voor de invasie zal uiteraard een false flag operatie zijn, hoogstwaarschijnlijk iets met schepen in de bekende Straat van Hormuz. Deze false flag is nodig omdat Iran geen enkele intentie heeft om een oorlog te starten.

Nauwelijks een maand later is David Goldberg dood.

Zijn laatste woorden waren een email die hij schreef net voor zijn dood: “Er staat een vreemde auto voor de deur. Zeg tegen Mike dat ik morgen niet kan, maar maak er wat leuks van”.

Een vriend van Goldberg schreef later het volgende: 

David hield mij via email op de hoogte en hij vertelde mij dat hij een aantal documenten in handen had gekregen die, zo wist hij zeker, zijn dood zouden kunnen betekenen.

De documenten hadden betrekking op een aantal interne Witte Huis memo’s waarin wordt gesproken over een aantal rabbi’s uit New York die regelmatig met Donald Trump om tafel zaten. De memo’s gingen over de inhoud van die besprekingen.

Ik kreeg niet de exacte inhoud te horen, behalve dat de strekking was dat de rabbi’s ervoor zouden zorgen dat hij, Trump, zou worden herkozen als hij deed wat zij van hem verlangden.

Ik vermoed dat Trump aandachtig luisterde omdat David tegen mij zei dat die rabbi’s veel, heel veel macht hadden. Zoveel macht dat ze in staat zouden zijn om de te manipuleren.

Er werd ook aangegeven in de memo’s dat de populariteitscijfers voor Trump helemaal niet zo goed waren en dat hij gemakkelijk de verkiezingen in 2020 kon verliezen. Het Witte Huis wist dit uiteraard ook en dit was dan ook de reden dat Trump zoveel aandacht schonk aan die rabbi’s.

David zei dat als deze documenten ooit …

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Enthousiasme voor klimaat-minaretten neemt in de provincies af

Beurscrash op komst? Insiders verkopen aandelen voor $600 miljoen per dag