in

Knettergekke Macron wil mogelijk lockdown tot eind mei, scholen helemaal niet meer open, meer maatregelen

Volgens bronnen rond de president zal hij maandag om precies 20.02 uur een bewogen toespraak houden om de verscherping van de maatregelen als noodzaak te presenteren.

Het moet volgens de bronnen een toespraak worden die doet denken aan die van de Britse premier Churchill (1874-1965) in mei 1940.

Die beloofde toen de bevolking enkel ’bloed, zwoegen, zweet en tranen’ in de destijds wanhopige strijd tegen nazi-Duitsland.

zal om meer inspanningen vragen omdat het virus volgens hem nauwelijks zwakker wordt en het ergste nog moet komen. Het is maandag al de derde keer dat hij de natie over het toespreekt.

Franse media speculeren dat de president in ieder geval de lockdown verlengt tot ten minste 15 mei en mogelijk tot het einde van die maand.

Ook wordt overwogen de onderwijsinstellingen dit schooljaar niet meer te openen.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL=EU=NWO=Rothschild CS=NEVER !!!
10 maanden geleden

Ziet U het nog steeds niet??? Denkt U echt dat het Corona virus de echte reden is dat U nu al meer dan een maand thuis zit?? Een heel vervelend virus, maar een maand lang thuis blijven ??? En op allerlei manieren beperkt zijn? TV programma’s die dag dag uit dezelfde info brengen zonder iets te vertellen over de werkelijkheid achter de schermen ….

De zaak is volledig duidelijk: Macron, voormalig Rotschild bankier, is NWO voorman net als Merkel.
De NWO is een groep die absolute wereldmacht wil en een bevolking die als slaaf mag leven zonder rechten in een communistische staat …. Een maatschappij door Orwell zo treffend beschreven in zijn beoek 1984.

Er is op dit moment een strijd, om niet te zeggen een wereldoorlog, gaande met aan de ene kant Trump en de patriotten gesteund door een groot deel van het leger tegen de Nieuwe Wereld Orde of Cabal (lees Clinton, Bush, Obama, Rothschilds, Rockefellors, Bilderbergers, de EU, ECB, IMF, Wereldbank etc).

http://www.dinarchronicles.com/news.html

En je kunt het ook lezen als een strijd tussen de criminelen met het grote geld en macht tegen de mensen op deze aarde ….Een ongelijkheid die al eeuwen bestaat. Het verdriet, de pijn, de schade die deze partijen de mensheid hebben toegebracht over de eeuwen is duizelingwekkend. Het waren deze partijen die achter de wereldoorlogen zaten en zij zijn nooit echt verslagen omdat zij nooit zelf de oorlogen voeren maar die lieten voeren …. op een manier dat zij er slechts rijk van werden. Die zelfde schoften, ook wel cabal genoemd, zitten ook achter het Corona virus met als doel om de gehele wereldeconomie in een klap te vernietigen.

Deze schoften dragen stropdassen, rijden in grote luxe auto’s zitten in regeringen en in advies organisaties als de VN. En ze ziitten ook in regeringen wereldwijd. En we kunnen heel dicht bij huis blijven …

Desalniettemin zien mensen het niet en willen er zelfs niet over nadenken. Gekluisterd aan hun TV met GTST …. Te lui om na te denken … Bang dat hun wereldbeeld in een stort. Ze denken dat ze er toch niets aan kunnen doen. Denken dat het vanzelf wel over gaat … Lees onderstaande link en wordt wakker …..

https://www.henrymakow.com/2020/04/dont-be-so-fking-naive.html

Vrijheid en vrede zijn niet gratis !!!

Bill Gates roept Westerse landen op om miljarden in zijn vaccin te investeren

‘Meer huisartsen schrijven hydroxychloroquine voor, ondanks verbod door Inspectie’